بهتر است دانش آموزان در ساعات بین كلاسی، از ساندویچ نان و پنیر و گردو، میوهها یا ساندویچ كتلت استفاده كنند.
به گزارش سرویس «سلامت» ایسنا، دكتر منصور شهركی دانشیار تغذیه دانشگاه علوم پزشكی زاهدان گفت: استفاده از تنقلاتی مانند چیبس، پفك و مانند آن موجب ایجاد انرژی كاذب در دانشآموزان و بیمیلی او به خوراك میشود ضمن آن كه بر سلامتی وی نیز تاثیر منفی میگذارد.
این عضوهیات علمی دانشگاه علوم پزشكی زاهدان تصریح كرد: دانش آموزان وعده صبحانه را فراموش نكنند چرا كه استفاده از صبحانه كامل شامل نان و پنیر، تخم مرغ یا عسل، شیر ولرم، گوجه و خیار و گردو باعث افزایش یادگیری دانش آموزان میشود.
دكتر شهركی ادامه داد: دانش آموزانی كه صبحانه نمیخورند به دلیل كاهش قند خون میزان تمركز و یادگیری آنان در كلاس درس كاهش مییابد.
وی گفت: دانش آموزانی كه شیفت عصر سر كلاس حاضر میشوند علاوه بر صبحانه، وعده نهار را نیز از یاد نبرند.
این متخصص تغذیه ادامه داد: استفاده از یك وعده خوراك سبك و كم چرب میتواند نقش مهمی در ارتقاء یادگیری دانش آموزان شیفت ظهر داشته باشد.
منبع: خبر گزاری ایسنا