Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:30

13
مرداد
دانش آموزان صبحانه را فراموش نكنند

دانش آموزان صبحانه را فراموش نكنند

بهتر است دانش آموزان در ساعات بین كلاسی، از ساندویچ نان و پنیر و گردو، میوه‌ها یا ساندویچ كتلت استفاده كنند.

 

بهتر است دانش آموزان در ساعات بین كلاسی، از ساندویچ نان و پنیر و گردو، میوه‌ها یا ساندویچ كتلت استفاده كنند.

به گزارش سرویس «سلامت» ایسنا، دكتر منصور شهركی دانشیار تغذیه دانشگاه علوم پزشكی زاهدان گفت: استفاده از تنقلاتی مانند چیبس، پفك و مانند آن موجب ایجاد انرژی كاذب در دانش‌آموزان و بی‌میلی او به خوراك می‌شود ضمن آن كه بر سلامتی وی نیز تاثیر منفی می‌گذارد.

این عضوهیات علمی دانشگاه علوم پزشكی زاهدان تصریح كرد: دانش آموزان وعده صبحانه را فراموش نكنند چرا كه استفاده از صبحانه كامل شامل نان و پنیر، تخم مرغ یا عسل، شیر ولرم، گوجه و خیار و گردو باعث افزایش یادگیری دانش آموزان می‌شود.

دكتر شهركی ادامه داد: دانش آموزانی كه صبحانه نمی‌خورند به دلیل كاهش قند خون میزان تمركز و یادگیری آنان در كلاس درس كاهش می‌یابد.

وی گفت: ‌دانش آموزانی كه شیفت عصر سر كلاس حاضر می‌شوند علاوه بر صبحانه، وعده نهار را نیز از یاد نبرند.

این متخصص تغذیه ادامه داد: ‌استفاده از یك وعده خوراك سبك و كم چرب می‌تواند نقش مهمی در ارتقاء یادگیری دانش آموزان شیفت ظهر داشته باشد.

 

 

منبع: خبر گزاری ایسنا

 

برچسب ها: دانش آموزان، تغذیه مناسب، صبحانه مناسب، وعده صبحانه، صبحانه کامل، سلامت دانش آموزان، خواص صبحانه تعداد بازديد: 564 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز