اضافه کردن زنجبیل به رژیم غذایی برای سلامتی مفید است.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه خراسان، زنجبیل یکی از بیشترین ادویههایی است که در غذاهای هندی استفاده میشود و نه تنها باعث افزایش عطر و طعم به غذا شده بلکه از ارزش دارویی هم برخوردار است.
افزایش اشتها، هضم غذا، جذب مواد مغذی ضروری در بدن، کاهش تهوع (جویدن یک قطعه از زنجبیل که در عسل باشد)، درمان سرماخوردگی و آنفلوانزا، كاهش دردهای مزمن و رفع گرفتگی گلو و بینی از فواید زنجبیل است.
خبر گزاری ايسنا