Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 13:14

5
بهمن
زنجبیل را به رژیم غذایی خود بیفزایید

زنجبیل را به رژیم غذایی خود بیفزایید

افزایش اشتها، هضم غذا، جذب مواد مغذی ضروری در بدن، کاهش تهوع (جویدن یک قطعه از زنجبیل که در عسل باشد)، درمان سرماخوردگی و آنفلوانزا، كاهش دردهای مزمن و رفع گرفتگی گلو و بینی از فواید زنجبیل است.

اضافه کردن زنجبیل به رژیم غذایی برای سلامتی مفید است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه خراسان، زنجبیل یکی از بیشترین ادویه‌هایی است که در غذاهای هندی استفاده می‌شود و نه تنها باعث افزایش عطر و طعم به غذا شده بلکه از ارزش دارویی هم برخوردار است.

افزایش اشتها، هضم غذا، جذب مواد مغذی ضروری در بدن، کاهش تهوع (جویدن یک قطعه از زنجبیل که در عسل باشد)، درمان سرماخوردگی و آنفلوانزا، كاهش دردهای مزمن و رفع گرفتگی گلو و بینی از فواید زنجبیل است.

 

 

خبر گزاری ايسنا

 

برچسب ها: زنجبیل، ارزش غذایی زنجبیل، رژیم غذایی با زنجبیل، خواص درمانی زنجبیل، ارزش دارویی زنجبیل تعداد بازديد: 585 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز