Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:18

23
تیر
تشخیص میوه و سبزیجات مرغوب

تشخیص میوه و سبزیجات مرغوب

خرید میوه و سبزیجات در نگاه برخی افراد به گونه‌ای است كه به رغم تكرار ممكن است همچنان در تشخیص نوع مرغوب، سالم و رسیده آن سردرگم باشند.

 

خرید میوه و سبزیجات در نگاه برخی افراد به گونه‌ای است كه به رغم تكرار ممكن است همچنان در تشخیص نوع مرغوب، سالم و رسیده آن سردرگم باشند.

غصه نخورید! موارد زیر را بخوانید و با ویژگی‌های خرید برخی از میوه‌ها و سبزیجات آشنا شوید:

پیاز: در سه رنگ سفید، صورتی متمایل به بنفش و قرمز موجود است. صورتی و قرمز رطوبت كمتر و عطر و تندی بیشتری دارند. سفید آبدارتر و معمولاً شیرین‌تر است و به همین دلیل نرم‌تر بوده، زودتر كپك می‌زند. هر سه باید پوستی خشك داشته باشند. اگر پوستشان جدا شده باشد نشانه ماندگی است.

دقت كنید سبز نباشند و جوانه نزده باشند. پیاز بنفش مناسب برای غذاهای سرخ كردنی و تهیه پیازداغ و سفید برای تهیه سالاد و همراه با كباب استفاده می‌شود.

قارچ: پایه و كلاهك آن باید كاملاً به هم چسبیده و یكدست باشد و لكه و تركی در آن دیده نشود.

گلابی: اندكی فشار بر آن وارد كنید اگر نرم باشد نشانه رسیدگی و پرآبی آن است.

كاهو: وسط آن را حتما نگاه كنید تا در صورت وجود آفت و شته پولتان هدر نرفته باشد. هر چه ساقه كوتاه و نازك باشد كاهو جوان‌تر است و برگ‌هایش نیز نازك‌تر وخوش‌خوراك‌تر.

بادمجان: پوست بنفش متمایل به تیره، خوشرنگ، براق و صاف دارد، نه چروك و نرم. در صورت مالیدن آنها به هم باید صدای قژقژ به گوش برسد.

گریپ‌فروت: هر چه پوست آن كلفت‌تر باشد پرآب‌تر است. انتهای آن را كه زمانی به ساقه متصل می‌شده بررسی كنید؛ اگر برآمده، ناصاف و پرچین و شكن بود، نشانه ضخامت پوست آن و در نتیجه پرآبی و رسیدگی گریپ‌فروت است.

فلفل دلمه‌ای: باید مثل بادمجان پوستی صاف و سفت داشته باشد. نرمی و چروك بر پوست آن نشانه ماندگی است.

خیار: خیارهای قلمی، سفت و یكدست بهترند. رنگ هر دو نوع باید سبز و فقط اندكی متمایل به تیرگی باشد. رنگ‌های زرد یا خیلی تیره مرغوب نیستند. دقت كنید شل و چروكیده نباشند.

هویج: باید سفت، قلمی و بدون وجود شكاف یا ترك باشد. هر قدر نارنجی‌تر باشد مغذی‌تر است.

انبه: در رنگ‌هایی میان زرد و سبز موجود است. بوی انبه رسیده كاملا معلوم است و اگر محل اتصال آن به درخت را بو كنید، بوی بیشتری می‌دهد. انبه رسیده و شیرین نرم است و پوستی صاف دارد. پوست چروكیده نشانه ماندگی است. اگر كمی كال‌تر بخرید، ماندگارتر است و در هوای گرم رسیده می‌شود.

 

 

منبع: جام جم آنلاین

 

برچسب ها: سالاد، خواص سبزیجات، میوه و سبزیجات، خواص میوه، سبزیجات تازه، سبزیجات مرغوب، سبزیجات سالم تعداد بازديد: 756 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز