طی نتایج حاصله از تحقیقات: خوردن آجیل باعث کاهش خطرات بیماری قلبی میشود.
به گزارش ایسنا به نقل از Zee News، محققان اظهار کردند: خوردن آجیل کمک میکند تا خطر ابتلا به بیماریهای قلبی در افراد مبتلا به سندرم متابولیک(MetS) و یا کسانی که با چربی اضافی شکم، قند خون بالا و فشار خون بالا مواجه هستند کاهش یابد.
با استناد به بیانیهای از دانشگاه بارسلونا، چاقی در سراسر جهان در حال پیشرفت است و چاقی در کودکان زیر پنج سال روز به روز در حال افزایش است که این مساله نگران کننده می باشد.
مصرف این دانهها باعث کاهش بیماریهای قلبی و ناراحتیهای مرتبط با آن میشود.
جام جم آنلاين