به جز پروتئین سفیده تخممرغ کدام یک از موادغذایی آلبومین بالایی دارند؟
پاسخ ارائه شده توسط: دكتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه
آلبومین بطور طبیعی در اغلب پروتئینهای با منشاء حیوانی مثل شیر و لبنیات، گوشت ها و تخم پرندگان وجود دارد اما از آنجا که این پروتئین در بدن نیز پتانسیل ساخته شدن دارد، بنابراین اگر واحد ساختمانی پروتئینها که اسیدهای آمینه هستند از طریق سایر منابع پروتئینی (منابع پروتئین گیاهی مانند غلات و حبوبات و مغز دانهها) به حد کافی و متناسب دریافت شوند این پروتئین در بدن به مقدار کافی ساخته میشود.
از آنجا که این سوال را احتمالا افرادی میپرسند که بدنبال بدنسازی هستند، توصیه میکنم که مقدار کل مصرف پروتئین خود را زیر نظر متخصص تغذیه کنترل نمایند بخصوص که بدن سازی حالت ورزش سیستمیک و متناسب با سلامت را الزاما ندارد و مصرف بی رویه پروتئین میتواند بسیار خطرناک باشد.