Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 17 آبان 1403 - 00:06

18
خرداد
علت باز شدن کباب کوبیده روی آتش

علت باز شدن کباب کوبیده روی آتش

چرا بعضی اوقات كباب كوبیده روی آتش باز می‌شود؟

پاسخ ارائه شده توسط: اعظم گلزارمنش؛ کارشناس آشپزی

 

علل مختلفی وجود دارد: اول اینكه گوشت بسیار چرب است. دوم تركیب گوشت مناسب نیست و چسبندگی لازم را ندارد. سوم در هنگام گرفتن گوشت به سیخ خوب این عمل را انجام نداده‌اید. بهترین قسمت گوشت برای كباب كوبیده نیمی قلوه‌گاه و نیمی دیگر صافی شده‌ی فیله و راسته می‌باشد.

تعداد بازديد: 4685 تعداد نظرات: 4

نظرات

شما هم می توانید سوالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز