Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 31 فروردین 1404 - 11:23

10
خرداد
دلیل سفتی و زمختی زیر کیک کره ای

دلیل سفتی و زمختی زیر کیک کره ای

گاهی اوقات زیر كیك كره‌ای سفت و زمخت است دلیل آن چیست؟ 

پاسخ ارائه شده توسط: افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی پزی

 

چنانچه از شكر دانه‌درشت برای تهیه‌ی كیك‌ها استفاده كنید و شكر در سایر مواد لازم كیك خوب حل نشود، ته‌نشین شده و موجب نامطلوب شدن بافت كیك خواهد شد. برای حل این مشكل یا از شكر ریز استفاده كنید و یا شكر را قبل از مصرف الك كنید و دانه‌های ریز آن را در مایه‌ی كیك بریزید.

تعداد بازديد: 510 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سوالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز