Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 31 فروردین 1404 - 11:31

10
خرداد
روش تهیه‌ مایه‌ آگارآگار

روش تهیه‌ مایه‌ آگارآگار

روش تهیه‌ مایه‌ آگارآگار را توضیح دهید. 

پاسخ ارائه شده توسط: افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی پزی

 

یك‌دوم قاشق چایخوری پودر آگارآگار را در سس پن بریزید و 50 گرم شكر و یك‌دوم پیمانه آب به آن بیفزائید. سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود و مایه قدری بجوشد. حالا آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید در دمای محیط خنك شود. از محلول آگارآگار برای براق كردن روی میوه‌های چیده شده بر روی كیك یا تارت بهره‌مند شوید.

تعداد بازديد: 547 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سوالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز