Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 1 مرداد 1404 - 10:41

9
خرداد
روش پف کردن شامی و پیراشکی

روش پف کردن شامی و پیراشکی

چگونه شامی، پیراشكی و غیره در هنگام سرخ كردن كاملاً پف می‌كند؟ 

پاسخ ارائه شده توسط: اعظم گلزارمنش؛ کارشناس آشپزی

 

بهتر است به مقدار فراوان روغن در تابه بریزید، بطوری كه تمام اطراف شامی یا پیراشكی در روغن ‌غوطه‌ور باشد.

 

تعداد بازديد: 901 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سوالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز