Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 31 فروردین 1404 - 09:34

9
خرداد
روش لعابدار کردن خورش و خوراک

روش لعابدار کردن خورش و خوراک

خورش و یا خوراك را چگونه لعابدار كنیم؟ 

پاسخ ارائه شده توسط: اعظم گلزارمنش؛ کارشناس آشپزی

 

حدوداً 15 دقیقه قبل از پذیرائی، برای خورش 4 نفری، 1 قاشق چایخوری آرد ذرت را در آب سرد حل كنید و به خورش بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید. حالا بگذارید خورش 15 دقیقه بجوشد. سپس خورش را در ظرف مناسبی بكشید. در اینصورت خورش لعابدار و غلیظی خواهید داشت.

تعداد بازديد: 1906 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سوالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز