Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 31 فروردین 1404 - 09:24

8
خرداد
مصرف کره به جای جای روغن در شیرینی

مصرف کره به جای جای روغن در شیرینی

آیا می‌توانیم در تهیه‌ی كیك‌ها و شیرینی‌ها به جای كره از روغن استفاده كنیم؟ 

پاسخ ارائه شده توسط: افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی پزی

می‌توانید به جای كره از روغن صاف قنادی بهره بگیرید ولی توصیه‌ی ما این است كه از كره استفاده كنید!

 

 

تعداد بازديد: 388 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سوالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز