Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 11 اردیبهشت 1403 - 01:55

27
اردیبهشت
علت سفت شدن گوشت کبابی | علت سفت شدن کباب کوبیده

علت سفت شدن گوشت کبابی | علت سفت شدن کباب کوبیده

علت سفت شدن گوشت كباب كوبیده چیست؟ 

پاسخ ارائه شده توسط: اعظم گلزارمنش؛ کارشناس آشپزی

 

یكی از علت‌ها، تركیب نكردن گوشت گوساله با قلوگاه گوسفندی است، همچنین بهتر است از قسمت لطیف گوشت گوساله استفاده شود و گوشت سه بار چرخ شود.

تعداد بازديد: 11526 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سوالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز