Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 01:17

23
مرداد
این نوشیدنی‌های محبوب احتمال سرطان کبد در زنان را افزایش می‌دهد

این نوشیدنی‌های محبوب احتمال سرطان کبد در زنان را افزایش می‌دهد

تحقیقات جدید نشان می دهد زنانی که نوشابه‌های گازدار و سایر نوشیدنی‌های شیرین می‌نوشند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان کبد و بیماری مزمن کبدی هستند.

مهر به نقل از هلث دی نیوز نوشت: تحقیقات جدید نشان می دهد زنانی که نوشابه‌های گازدار و سایر نوشیدنی‌های شیرین می‌نوشند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان کبد و بیماری مزمن کبدی هستند.

با نگاهی به داده‌های نزدیک به ۱۰۰۰۰۰ زن، محققان دریافتند که نزدیک به ۷ درصد از زنان روزانه یک یا چند نوشیدنی شیرین شده با قند مصرف می‌کنند. این زنان در مقایسه با زنانی که کمتر از سه نوشیدنی شیرین در ماه مصرف می‌کردند، ۸۵ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلاء به سرطان کبد و ۶۸ درصد بیشتر در خطر مرگ ناشی از بیماری مزمن کبدی قرار داشتند.

«لونگانگ ژائو»، یکی از نویسندگان این مطالعه از بخش پزشکی شبکه ای در بیمارستان زنان بریگهام بوستون، گفت: «از نظر ما، این اولین مطالعه‌ای است که ارتباط بین مصرف نوشیدنی‌های شیرین شده با قند و مرگ و میر ناشی از بیماری مزمن کبدی را گزارش می‌کند.»

بیشتربخوانید:

کبد چرب دارید ؟ این پنج توصیه را جدی بگیرید

 

 

 

ژائو در ادامه افزود: «یافته های ما، در صورت تأیید، ممکن است راه را برای یک استراتژی بهداشت عمومی برای کاهش خطر بیماری کبدی هموار کند.»

محققان از داده‌های مربوط به زنان یائسه از مطالعه بزرگ سلامت زنان استفاده کردند. شرکت کنندگان مصرف معمول خود را از نوشابه یا نوشیدنی‌های میوه‌ای (نه آب میوه) و سپس مصرف نوشیدنی‌های مصنوعی شیرین شده را در مدت سه سال گزارش کردند.

این مطالعه زنان را به طور میانگین بیش از ۲۰ سال دنبال کرد. نویسندگان به بررسی موارد ابتلاء به سرطان کبد و همچنین مرگ و میر ناشی از بیماری مزمن کبدی مانند فیبروز، سیروز یا هپاتیت مزمن پرداختند.

این یافته‌ها نشان داد که نوشیدنی‌های شیرین برای سلامتی مضر هستند. به گفته مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده، نوشیدن مکرر نوشیدنی‌های شیرین شده با قند با افزایش وزن، چاقی، دیابت نوع ۲، بیماری قلبی، بیماری‌های کلیوی و بیماری کبدی غیر الکلی مرتبط است. همچنین با پوسیدگی دندان و نقرس که نوعی آرتریت است مرتبط است. برای تأیید این نتایج به مطالعات بیشتری نیاز است.

  بیشتر بخوانید:

چند ماده غذایی برای پاکسازی کبد

کبد چرب خود را با این عصاره‌ها درمان کنید

 

 

برچسب ها: زنان، تغذیه، کبد، سرطان کبد، نوشابه، پیوند کبد، یائستگی تعداد بازديد: 187 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز