Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:01

21
تیر
حفظ ایمنی مواد غذایی هنگام قطع مکرر برق

حفظ ایمنی مواد غذایی هنگام قطع مکرر برق

یکی از بزرگترین نگرانی‌ها در هنگام قطع طولانی‌مدت برق ایمنی مواد غذایی داخل یخچال و فریزر است.

به گزارش تابناک با تو،یکی از مهم‌ترین کار‌هایی که می‌توانید در هنگام قطع برق انجام دهید، این است که تا جای ممکن در‌های یخچال و فریزر را بسته نگه دارید.

طبق اعلام وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA) در صورت قطع برق، یک یخچال بسته تا چهار ساعت سرد می‌ماند و یک فریزر بسته اگر نیمه‌پر باشد، تا ۲۴ ساعت و اگر هم پر باشد، ۴۸ ساعت دمای خود را حفظ می‌کند.

دماسنج‌های لوازم خانگی را داخل یخچال و فریزر بگذارید. یخچال شما باید زیر ۴.۴ درجه سانتیگراد و فریزر منفی ۱۸ درجه سانتیگراد باشد. نگه‌داشتن دماسنج‌های خانگی در داخل یخچال و فریزر یک روش عالی برای پیشگیری از فساد مواد غذایی در صورت قطع برق است.

وزارت کشاورزی آمریکا همچنین توصیه می‌کند که بطری‌های آب را در فریزر خود نگه‌دارید تا یخ بزنند. این امر نه‌تن‌ها به سردتر نگه داشتن غذا‌های منجمد کمک می‌کند، بلکه در صورت آلوده‌شدن منابع آب، آب آشامیدنی تازه‌ای نیز خواهید داشت.

سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) نیز توصیه می‌کند در صورت پیش‌بینی قطعی برق تمام مواد غذایی قابل انجماد را در فریزر خود قرار دهید. این کار باعث می‌شود تا مواد غذایی برای مدت‌زمان طولانی‌تری در دمای مطمئن نگه داشته شود. خوراکی‌هایی مانند شیر، گوشت و ... که بلافاصله نیازی به آن‌ها ندارید را با خیال راحت به فریزر منتقل کنید.

هر غذایی که بیش از دو ساعت در معرض دمای بالاتر از ۴.۴ درجه سانتیگراد یا بیش از یک ساعت در دمای بالای ۳۲ درجه سانتیگراد باشد، باید دور ریخته شود. هرگز طعم و مزه غذا را برای تعیین خطر فاسد شدن آن نچشید. وقتی شک دارید، آن را دور بیندازید

مواد غذایی فاسدشدنی داخل یخچال (گوشت، ماهی، میوه‌ها و سبزیجات خردشده، تخم‌مرغ، شیر و ...) را پس از ۴ ساعت قطعی برق بیرون بریزید. هر غذایی را با بو، رنگ یا بافت غیرمعمول دور بیندازید.

مواد غذایی مانند قوطی حبوبات و سبزیجات می‌توانند دو تا پنج سال در قفسه آشپزخانه دوام داشته باشند. سایر کالا‌های اساسی که برای مدتی دوام می‌آورند، شامل کره بادام‌زمینی، برنج، بلغور، جو دوسر و حبوبات خشک هستند.

حفظ ایمنی مواد غذایی هنگام قطع مکرر برق

چه رازی در پس شیرینی هندوانه نهفته است؟

میوه همیشه بخشی از یک رژیم غذایی سالم است. اما ترکیب مواد مغذی موجود در هندوانه باعث تمایز آن از سایر میوه‌های تابستانی می‌شود.

به گزارش مدیکال‌اکسپرس؛ تیم آلرتون، محقق مرکز تحقیقات زیست‌پزشکی پنینگتون، دانشگاه ایالتی لوئیزیانا می‌گوید: این میوه منبع غنی از مواد معدنی مانند پتاسیم و منیزیم و همچنین منبع خوبی از ویتامین C و A به علاوه بتا‌کاروتن است که به تولید ویتامین A کمک می‌کند.

هندوانه مقدار مناسبی ویتامین B۱، B۵ و B۶ دارد. همه این مواد مغذی را فقط با ۴۶.۵ کالری در هر فنجان هندوانه خردشده دریافت می‌کنید.

یکی از خواص جادویی هندوانه غلظت آنتی‌اکسیدان‌های خاص آن است که رادیکال‌های آزاد آسیب‌رسان به سلول را در بدن خنثی می‌کند.

آلرتون می‌گوید: لیکوپن که به هندوانه رنگ می‌دهد، یکی از این آنتی‌اکسیدان‌ها است. همراه با ویتامین C و A، لیکوپن به عنوان یک ضد التهاب عمل می‌کند و با کاهش خطر سکته مغزی ارتباط دارد. سطح لیکوپن هندوانه حدود ۴۰ درصد بیشتر از گوجه‌فرنگی خام است.

هندوانه همچنین دارای گلوتاتیون و سرشار از یک آمینواسید به نام سیترولین است. سیترولین موجود در آب هندوانه به عنوان کمک‌کننده در تسکین درد عضلات در ورزشکاران شناخته شده است.

لیکوپن که به هندوانه رنگ می‌دهد، یکی از این آنتی‌اکسیدان‌هاست

سیترولین همچنین با تولید اکسیدنیتریک مرتبط است که برای سلامت عروق خونی مهم است. سیترولین می‌تواند فشار خون را کاهش دهد، اگرچه این تأثیرات در افرادی دیده می‌شود که بیش از یک و نیم کیلوگرم هندوانه در روز به مدت شش هفته مصرف می‌کنند.

به گفته آلرتون، هندوانه شاخص گلیسمی بالایی دارد؛ اصطلاحی که با افزایش سریع قند خون پس از مصرف غذا مرتبط است. هرچه این عدد بیشتر باشد، سرعت قند خون سریع‌تر افزایش می‌یابد.

شاخص گلیسمی هندوانه از ۱۰۰، حدود ۷۵ است. اگرچه این عدد می‌تواند گمراه‌کننده باشد، اما قند خون بعد از مصرف این میوه تغییر چندانی نمی‌کند.

با این حال بیماران دیابتی باید سعی کنند هندوانه را در کنار غذا‌های غنی از چربی‌های مفید، فیبر و پروتئین مانند آجیل و دانه‌ها بخورند. این ترکیب از مواد مغذی می‌تواند به افراد کمک کند تا مدت بیشتری احساس سیری کرده و اثر هندوانه را روی سطح گلوکز خون کاهش دهند.

رفع درد میگرن با خوردن ماهی چرب

تحقیقات جدید حاکی از آن است که خوردن مقدار زیادی ماهی چرب می‌تواند از دفعات و شدت درد‌های میگرن بکاهد.

به گزارش US News محققان آمریکایی پی برده‌اند که اسید‌های چرب امگا ۳ موجود در انواع ماهی مانند ماهی تن، ماهی قزل‌آلا، ماهی خال‌مخالی، ماهی سالمون و ... می‌تواند به کنترل درد میگرن کمک کند، به ویژه همزمان با قطع مصرف اسید‌های چرب امگا ۶ موجود در روغن‌های گیاهی.

کریستوفر رامسدن، محقق بالینی این مطالعه از موسسه ملی کهنسالی در بالتیمور مریلند در آمریکا می‌گوید: من فکر نمی‌کنم تغییر رژیم غذایی یک راه‌حل جادویی برای کنترل سردرد‌های میگرنی باشد، اما ممکن است در نهایت یک ابزار باشد که می‌تواند همراه با دارو‌ها و سایر درمان‌ها برای بهبود زندگی افرادی که درد مزمن دارند ترکیب شود.

برای این مطالعه، رامسدن و همکارانش با بررسی اطلاعات مربوط به ۱۸۲ نفر دریافتند که رژیم غذایی فاقد اسید‌های چرب امگا ۶ و سرشار از ماهی‌های چرب، منجر به کاهش ۳۰ تا ۴۰ درصد از کل سردرد‌های روزانه و ماهانه می‌شود.

پژوهشگران در تحقیقات قبلی دریافته بودند که رژیم‌های غذایی حاوی مقدار زیادی اسید لینولئیک (اسید چرب امگا ۶) از روغن ذرت و سایر روغن‌های گیاهی باعث افزایش التهاب در بدن می‌شوند، در حالی که رژیم‌های غذایی با اسید لینولئیک کمتر، التهاب و استرس اکسیداتیو را کاهش می‌دهند.

بر اساس مطالعه فوق، در شرکت‌کنندگانی که از رژیم‌های غذایی سرشار از اسید‌های چرب امگا ۳ استفاده کرده بودند، میزان چربی‌های مربوط به درد در خون نیز کاهش یافته بود.

محققان در عین حال هشدار داده‌ادن، البته کسانی که به جای ماهی، مکمل‌های امگا ۳ را انتخاب می‌کنند، نمی‌توانند شاهد این مزایا باشند، چون مکمل‌های امگا ۳، سطح اسید‌های چرب امگا ۶ را که کلیدی برای کاهش دفعات و درد سردرد است، کاهش نمی‌دهند.

حفظ ایمنی مواد غذایی هنگام قطع مکرر برق

چطور بدون دستگاه‌های سردکننده هوا، خنک بمانیم؟

برای خنک‌ماندن در گرمای تابستان و به ویژه در فضا‌های بسته مانند خانه، اغلب ما سراغ دستگاه‌های خنک‌کننده هوا می‌رویم. اما در صورت در دسترس نبودن این دستگاه‌ها، چطور از خود در برابر گرمازدگی می‌توانیم محافظت کنیم؟

به گزارش سی‌ان‌ان هنوز هم روش‌هایی وجود دارد که می‌توان با به‌کارگیری آن‌ها از بیماری‌های ناشی از گرمازدگی جلوگیری کرد:

هیدراته بمانید. آبرسانی به بدن خود اولین و مهم‌ترین مرحله برای خنک شدن است. دمای آبی که می‌نوشید، مهم نیست، زیرا بدن شما آن را گرم می‌کند. بدن در گرمای بیش از حد، بدون رطوبت کافی نمی‌تواند خود را خنک کند. پس به اندازه کافی آب بنوشید تا بدن قدرت تعریق و خنک کردن خود را داشته باشد.

دوش آب سرد بگیرید. گرفتن دوش آب سرد با کاهش دمای هسته بدن به خنک شدن بدن کمک می‌کند. صابون نعناع را امتحان کنید. منتول موجود در روغن نعناع، گیرنده‌های مغزی را برای احساس خنک شدن، فعال می‌کند. از کیسه‌های سرد روی گردن یا مچ خود استفاده کنید.

مطمئن شوید که با بیرون آمدن خورشید پنجره‌ها را ببندید، سپس وقتی هوا دوباره خنک است آن‌ها را باز کنید. اگر پنجره‌هایی دارید که از صبح تا بعدازظهر به سمت خورشید هستند، پرده‌ها را ببندید تا مستقیماً خورشید به داخل خانه نیاید و داخل آن گرم نشود.

همچنین می‌توانید پرده‌های خاموشی را برای عایق‌بندی اتاق و کاهش دما در طول روز، نصب کنید.

پنبه یکی از تنفس‌پذیرترین مواد است، بنابراین ملحفه یا پتو نخ پنبه‌ای می‌تواند به شما در خنک ماندن در طول شب کمک کند. هرچه تعداد نخ پنبه کمتر باشد، تنفس بیشتری دارد.

لامپ‌های کم مصرف نصب کنید. لامپ‌های رشته‌ای دمای بالاتری از لامپ‌های LED تولید می‌کنند.

خوراکی‌های یخ‌زده مصرف کنید. البته خوردن بستنی برای خنک‌شدن ممکن است به‌طور لحظه‌ای به شما در خنک‌ماندن کمک کند. اما اگر در معرض گرم شدن بیش از حد هستید، بیش از حد قند مصرف نکنید. قند متابولیسم بدن شما را بالا می‌برد و احساس گرمای داخلی می‌کنید.

برچسب ها: تابستان، تخم مرغ، هندوانه، مواد غذایی، قطع برق تعداد بازديد: 308 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز