Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 20:20

19
دی
دلایلی برای خوردن بادام هندی در دوران بارداری

دلایلی برای خوردن بادام هندی در دوران بارداری

خوردن به اندازه بادام هندی در دوران بارداری می تواند فواید زیادی برای شما داشته باشد

به گزارش خراسان : بادام هندی منبعی غنی از ویتامین ها و مواد معدنی ضروری است که به رشد جنین کمک می‌کند. می‌توان بادام هندی ارگانیک را انتخاب کرد که اندازه کوچک‌تر و مواد مغذی بالایی دارد، زیرا بدون استفاده از آفت‌کش‌ها، علف‌کش‌ها یا حشره‌کش‌ها رشد می‌کند و طعم بهتری دارد.بادام هندی یک مکمل عالی برای رژیم بارداری است، به شرطی که به آن حساسیت نداشته باشید.

 

 در دوران بارداری روزانه چه میزان بادام هندی بخوریم؟

بادام هندی کالری و چربی بالایی دارد. با توجه به دستورالعمل های رژیم غذایی استرالیا، می توان هر روز 30 گرم آجیل مختلف را مصرف کرد که تقریبا برابر با 15 بادام هندی  است. با این حال، همیشه بهتر است قبل از مصرف بادام هندی تست آلرژی انجام شود تا از عوارض جانبی جلوگیری شود.

بیشتربخوانید:

5 حقیقت جالب در مورد بادام زمینی

 

 

 فواید بادام هندی در دوران بارداری

 بادام هندی حاوی روی است که یک ماده معدنی ضروری برای رشد سریع سلولی در جنین است.

 این آجیل یک منبع عالی از کلسیم است که به تقویت دندان و لثه در دوران بارداری کمک می‌کند.

 بادام هندی حاوی  اسید فولیک است و به جلوگیری از نقایص مادرزادی مانند اسپینا بیفیدا در نوزادان کمک می کند.

 این آجیل منبع خوبی از آهن است که به تولید گلبول های قرمز خون کمک  و همچنین با خستگی و کم خونی مبارزه می کند.

 مصرف بادام هندی در بارداری به حفظ سطح گلوکز خون به ویژه در زمینه دیابت بارداری کمک می کند .

بیشتربخوانید:

11 برگ برنده بادام زمینی برای سلامتی

 

 

 این آجیل سرشار از فیبر است و مانع از یبوست می‌شود.

 بادام هندی عمدتاً برای زنان کم وزن(BMI زیر 18.5 قبل از بارداری) که می‌خواهند در دوران بارداری وزن ثابتی داشته باشند، مفید است، زیرا این آجیل سرشار از کالری و چربی است.

 مصرف بادام هندی در دوران بارداری خطر ابتلا به آلرژی را در جنین کاهش می‌دهد.

 بادام هندی سرشار از منیزیم است که از گرفتگی عضلات، سردرد و میگرن جلوگیری می‌کند.

 این آجیل منبع خوبی از ویتامین K است که به لخته شدن خون در زنان باردار کمک می‌کند.

 بادام هندی مملو از پتاسیم است که با خنثی کردن آثار نامطلوب نمک، به حفظ سطح فشار خون کمک می کند.

 این آجیل منبع خوبی از پروتئین است که به تولید اسید آمینه و ترمیم سلولی در دوران بارداری کمک می کند.

برچسب ها: رژیم غذایی، بارداری، میگرن، فشار خون، بادام هندی، خواص بادام هندی تعداد بازديد: 410 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز