Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 02:45

20
تیر
اگر این علائم را دارید از رژ لب استفاده نکنید

اگر این علائم را دارید از رژ لب استفاده نکنید

اگر لب‌های شما همیشه دچار ترک‌خوردگی هستند یا به‌صورت ناگهانی می‌بینید که جوش‌های ریزی در پوست اطراف دهانتان نمایان شده‌اند، احتمال دارد که مشکل اصلی به استفاده از محصولات محبوبتان مثل بالم‌لب یا رژلب مرتبط باشد.

ایلنا نوشت: همه ما می‌خواهیم لب‌های صاف و نرمی داشته باشیم، اما بسیاری از محصولاتی که برای آرایش لب‌ها یا حتی مراقبت از پوست لب‌ها طراحی شده‌اند، خودشان باعث تحریکات پوستی یا التهاب پوست لب‌ها می‌شوند.

اگر لب‌های شما همیشه دچار ترک‌خوردگی هستند یا به‌صورت ناگهانی می‌بینید که جوش‌های ریزی در پوست اطراف دهانتان نمایان شده‌اند، احتمال دارد که مشکل اصلی به استفاده از محصولات محبوبتان مثل بالم‌لب یا رژلب مرتبط باشد.

دلیلش این است که بعضی از این محصولات حاوی ترکیبات غلیظ و خشنی هستند که رطوبت لب‌ها را از بین می‌برند و پوست اطراف دهان را تحریک می‌کنند.

استفاده مداوم از محصولات حاوی این ترکیبات می‌تواند باعث التهاب و ترک‌خوردگی یا حتی خونریزی لب‌ها شود. از آنجایی که تحریکات پوستی در این ناحیه از صورت می‌توانند به‌ عوامل مختلفی ربط داشته باشند، از دکتر شاری مارشباین، متخصص پوست‌ومو درباره همین موضوع پرسیده‌ایم.

 بیشتربخوانید:

جلوگیری از ترک خوردن لب با روغن زیتون

 

 

 

لب‌های خشک و ترک‌خورده

بیشتر ما یک بالم‌لب مخصوص و محبوب داریم که هنگام خشک شدن لب‌هایمان از آن استفاده می‌کنیم، اما بعضی از ترکیبات نهفته در همین محصولاتی که قرار است لب‌ها را «تغذیه» کنند، خودشان می‌توانند باعث ترک‌خوردگی لب‌ها شوند.

ترک‌خوردگی لب‌ها با نشانه‌هایی مثل پوسته‌ریزی، شکاف‌خوردگی یا ترک‌خوردگی واضح پوست لب‌ها مشخص می‌شود که اغلب هم دردناک است و می‌تواند با خونریزی هم همراه باشد.

دکتر مارشباین، بالم‌لب را برای مقابله با این مشکل توصیه نمی‌کند و تاکید می‌کند که خود این محصولات می‌توانند مشکل را بدتر کنند. به‌گفته او، «اگرچه این محصولات می‌توانند موقتا التهاب لب‌ها را تسکین بدهند، اما عمدتا حاوی ترکیبات شیمیایی برگرفته از موم، نعناع و دارچین هستند که باعث تحریکات پوستی می‌شوند و در موارد شدید حتی می‌توانند در ابتلا به اگزما یا درماتیت تماسی آلرژیک هم نقش داشته باشند».

اگر متوجه شدید که ناخودگاه درحال دستکاری پوست لب‌ها هستید، یعنی محصول انتخاب‌شده واقعا توانایی خوبی برای مرطوب‌سازی پوست لب‌ها ندارد. برای مقابله با این مشکل باید از محصولات غلیظ و استانداردی که حاوی گلیسرین و وازلین هستند، کمک بگیرید.

 بیشتربخوانید:

چگونه اسکراب لب‌ خانگی بسازیم؟

 

 

 

لب‌های قرمز و ملتهب‌شده

تورم، التهاب و قرمزی لب‌ها می‌تواند نشان‌دهنده واکنش‌های آلرژیک خفیف یا حساسیت به محصولات مراقبت از پوست لب‌ها یا حتی پوست صورت باشد. پس اگر با این مشکل مواجه شدید، حتما محصولات آرایشی خودتان را با دقت بررسی کنید.

به‌گفته دکتر مارشباین، «محصولات مخصوص لب‌ها معمولا حاوی ترکیبات برگرفته از نعناع و دارچین هستند، درحالی که این ترکیبات واقعا پوست ظریف و حساس لب‌ها را تحریک می‌کنند تا از این طریق بتوانند حجم لب‌ها را بیشتر کنند».

بعضی از این محصولات حتی حاوی ترکیبی به‌نام کپسیکوم هستند که از فلفل‌های تند گرفته می‌شود و به‌واسطه ملتهب‌سازی پوست لب‌ها می‌تواند حجم آنها را بیشتر کند. اگر با استفاده از محصولات برپایه وازلین و گلیسرین نتوانستید التهاب لب‌ها را تسکین دهید، برای بررسی دقیق‌تر مساله باید به متخصصان پوست‌ومو مراجعه کنید.

 بیشتربخوانید:

درمان های خانگی لب های ترک خورده

 

 

 

لب‌های خشک و پوسته‌پوسته

اگر دیدید که پوست لب‌هایتان قرمز، خشک و پوسته‌پوسته شده است و پوست اطراف دهان نیز همین حالت را پیدا کرده، احتمالا به مشکل اگزمای لب مبتلا شده‌اید. این مشکل که با عنوان درماتیت لب هم شناخته می‌شود، مشکل پوستی رایجی است که معمولا با عوامل ژنتیکی و زیست‌محیطی ارتباط دارد.

درحالی که محصولات حاوی منتول کپسیکوم می‌توانند پوست‌های مستعد اگزما را تحریک کنند، اما روتین مراقبت از پوست هم می‌تواند در تشدید این عارضه پوستی نقش داشته باشد. بنابراین برای درک بهتر این‌که کدام ترکیبات واقعا مشکل شما را بدتر می‌کنند یا آن را تسکین می‌دهند، بهتر است به متخصصان پوست‌ومو مراجعه کنید.

برچسب ها: آلرژی، لوازم آرایش، حساسیت پوستی، تبخال، رژلب، ترک خوردن لب، پوسته پوسته شدن لب، لب، رژلب مایع تعداد بازديد: 304 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز