Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 14:18

22
شهریور
یک فنجان چای در کشورهای مختلف جهان چگونه سرو می‌شود؟

یک فنجان چای در کشورهای مختلف جهان چگونه سرو می‌شود؟

چای از جمله نوشیدنی‌های گرم است که در بسیاری از کشور‌های جهان محبوبیت دارد اما چای در مدل‌های مختلفی دم و سرو می‌شود.

چای از جمله نوشیدنی‌های گرم است که در بسیاری از کشور‌های جهان محبوبیت دارد. در کشور ما چای سیاه رایج‌ترین نوشیدنی در هر محفلی است، اما چای در مدل‌های مختلفی دم و سرو می‌شود.

چای سیاه در واقع همان چای سبز است که برگ‌هایش را برای مدت طولانی‌تری خشک می‌کنند. این کار سبب می‌شود طعم و رنگ چای تغییر کند. برگ چای دارای کلسیم، منیزیم، سدیم، پتاسیم، تئوفیلین، ویتامین، کلروفیل، تانن و کافئین است.

چای سیاه از تشکیل لخته‌های خونی در سرخرگ‌های اصلی جلوگیری می‌کند. لخته‌ها در واقع ترکیبی از چربی خطرناک و کلسترول هستند. همچنین فلاونوئید داخل چای سیاه باعث کاهش LDL – کلسترول بد خون می‌شود که عامل اصلی حملۀ قلبی و مغزی است.

با این مقدمه برای اینکه بدانید یک فنجان چای در کشور‌های مختلف جهان چگونه سرو می‌شود تا انتهای این مطلب با روزیاتو همراه باشید.

۱- چای Matcha: ژاپن

چای ماچا از برگ‌های سبز چای تهیه می‌شود که به خوبی آسیاب و پودر شده‌اند. این نوشیدنی با چای معمولی که همه ما می‌شناسیم بسیار فرق دارد. پودر ماچا را درون یک فنجان آب جوش می‌ریزند، هم می‌زنند و چای آماده است. این چای رنگ سبز روشن دارد.

۲- چای دارجلینگ: هند

در کشور هند چای دارجیلینگ بسیار محبوب است. این چای در ارتفاعات ناحیه‌ای در شمال شرقی هندوستان و همچنین در هیمالیا کشت داده می‌شود.

۳- شیرچای: بریتانیا

در کشور‌های انگلستان، ایرلند و اسکاتلند به یک فنجان چای سیاه ساده مقداری شیر اضافه می‌کنند تا بافت و رنگ آن تغییر کند.

۴- چای تیره: ترکیه

در کشور ترکیه چای سیاه و غلیظ در استکان‌های شیشه‌ای و کمرباریک سرو می‌شوند و همیشه هم قندپهلو هستند.

۵- چای تبتی: تبت

این چای از شیر، کره بلوط و نمک تهیه می‌شود. این چای طعم بسیار تند و تیزی دارد.

۶- چای سبز با نعنا: مراکش

در مراکش چای سبز را پس از دم کردن درون استکانی که حاوی برگ‌های تازه نعنا است می‌ریزند و سرو می‌کنند.

۷- یخ چای: هنگ کنگ

در هنگ کنگ درون چای شیر تغلیظ‌شده می‌ریزند و آن را به صورت سرد یا همراه با یخ سرو می‌کنند.

۸- چای تاپیوکا: تایوان

این چای را می‌توان سرد یا گرم سرو کرد. نکته عجیب در مورد این چای این است که از دانه‌های توپی‌شکل تاپیوکا (ماده‌ی دانه دانه و پر نشاسته که از ریشه گیاه cassava می‌گیرند و در خوراک‌پزی کاربرد دارد) درست می‌شود.

۹- یخ‌چای شیرین: آمریکا

در کشور آمریکا مردم ترجیح می‌دهند چای را با لیموترش تازه و شکر و به همراه یخ بنوشند.

۱۰- چای سیاه: روسیه

در کشور روسیه چای به همان شکل طبیعی و نرمال خود سرو می‌شود. هر چه رنگ چای تیره‌تر و طعم آن تلخ‌تر، بهتر.

۱۱- چای ماسالا: پاکستان

در کشور پاکستان رایج‌ترین چای، ماسالاست. این چای از ترکیب ادویه‌های مختلف همچون زنجبیل، میخک، دارچین و هل درست شده و با شیر یا خامه سرو می‌شود.

۱۲- تای تی: تایلند

چای تایلندی از سبزیجات معطر، شیر و یخ تشکیل شده است.

۱۳- چای Pu-erh: چین

در چین چای‌هایی همچون Pu-erh در فرم فشرده یا توپی فروخته می‌شوند.

۱۴- چای سیاه: مصر

در کشور مصر چای سیاه را بدون قند یا شکر سرو می‌کنند. در مجالس عروسی هم گل‌بامیه مرسوم است.

۱۵- چای مغولی: مغولستان

مغول‌ها چای خود را به همراه شیر و نمک در قابلمه‌های کوچک فلزی دم می‌کنند.

۱۶- چای ماته: آرژانتین

چای ماته یا شیماهو یک نوشیدنی سنتی حاوی منابع غنی کافئین در آمریکای جنوبی به‌ویژه آرژانتین است. این نوشیدنی از خشک کردن و دم کردن برگ‌های درخت ماته که حاوی ویتامین و آنتی‌اکسیدان است بدست می‌آید. به‌صورت سنتی حجم زیادی از چای ماته را در پوسته توخالی کدو قلیانی ریخته و آب جوش اضافه می‌کنند، و پس از چند دقیقه که چای دم کشیده و به دمای قابل نوشیدن رسیده باشد با استفاده از نی‌های مخصوصی به نام بومبیلا، میل می‌کنند.

۱۷- چای رویبوس: آفریقای جنوبی

از بوته چای سرخ (رویبوس) نوعی چای قرمز رنگ تهیه می‌شود که طعم شیرین و بافت نرمی دارد.

۱۸- چای موریتانیایی: موریتانی

در این کشور چای را در سه استکان می‌نوشند: یکی بسیار شیرین و است و دیگری بدون شکر.

۱۹- چای شیر: مالزی

در مالزی چای سیاه را به همراه شیر و شکر می‌نوشند. همچنین ممکن است این چای به صورت سرد و به عنوان دسر سرو شود.

۲۰- چای با هل: کویت

در کشور کویت چای سیاه را به همراه هل یا زعفران دم می‌کنند و می‌نوشند.

۲۱- چای با شیر: قطر

در کشور عربی قطر چای را به همراه شیر و شکر قهوه‌ای سرو می‌کنند.

 

منبع: روزیاتو

برچسب ها: چای، خواص چای سیاه، کشورهای جهان، آداب چای نوشیدن، روش های دم کردن چای تعداد بازديد: 608 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز