مترجم : مرضیه عارف
تحریریه زندگی آنلاین : روش نگهداری انواع مواد غذایی بسیار متعدد است. در واقع هر ماده غذایی عمری دارد که با نگهداری درست آن، میتوان زمان بیشتری آن را نگه داشت. تابهحال شده است که با چیزی در یخچال برخورد کنید و بپرسید این دیگر چیست؟ بوی گوشت میدهد اما شبیه کیک شده است! بله نگهداری نادرست مواد غذایی چنین بلایی سر مواد غذاییتان میآورد. در این مقاله روش های نگهداری انواع مواد غذایی را یاد میگیرید تا در وقت و هزینه خود صرفهجویی بیشتری کنید.
موز
آنها را روی پیشخوان نگه دارید تا زمانی که شروع به قهوه ای شدن کنند. اگر آنها را در یخچال بگذارید ، ظرف یکی دو روز سیاه می شوند. اگر انها را در فریزر قرار دهید پوست آنها سیاه می شود ، اما میوه داخل ان برای خوردن بی خطر است. برای ماندگاری طولانی تر ، پوست آن ها را بگیرید ، در آب لیمو فرو کنید ( برای حفظ رنگ و بافت ) ، و در فریزر قرار دهید. آنها برای یک ماه یا بیشتر خوب خواهند ماند.
بیشتر بخوانید:
ترفندهایی برای نگهداری میوه و سبزیجات
گوجه فرنگی
درست است که روی پیشخوان زودتر خراب می شوند، اما بهترین راه برای رسیدن است. آنها در یخچال ماندگاری بیشتری خوااهند داشت ، اما یک معاوضه وجود دارد : ممکن است کمی طعم خوب خود را از دست بدهند. هنگامی که یک گوجه فرنگی را برش دادید ، آن را داخل پلاستیک فریزر بپیچید و در یخچال نگهداری کنید تا از باکتری های مضر جلوگیری شود.
عسل
اگر عسل را در انباری خود نگه می دارید خراب نمی شود . گذاشتن آن در یخچال بی ضرر است ، اما غلیظ می شود و استفاده از آن سخت می شود. اکثر مردم بر این باورند که عسل در دمای اتاق طعم بهتری دارد.
سیب زمینی
آنها را در انباری خود یا جای خنک و تاریک دیگری نگهداری کنید. نشاسته آنها در یخچال تبدیل به شکر می شود ، به این معنی که وقتی آنها را بپزید ، بافت و طعم آنها تغییر می کند. آنها همچنین وقتی سرد هستند سریعتر جوانه می زنند. آن شاخه های سبز به این معنی است که زمان دور ریختن سیب زمینی فرا رسیده است. سیب زمینی پخته شده ، پوره شده می تواند تا یک سال در فریزر بماند.
نان
بهتر است روی پیشخوان بماند ، حتی اگر فقط 2 تا 4 روز طول بکشد. هوای خشک یخچال شما می تواند آن را کهنه کند. اگر نگران کپک هستید یا می خواهید آن را برای مدت طولانی نگه دارید، آن را در فریزر نگه دارید. اگر خوب بپیچید می توانید 2 تا 3 ماه از آن استفاده کنید. آنچه را که نیاز دارید بیرون بیاورید و ان را روی پیشخوان یا توستر خود در صورتی که حالت یخ زدایی دارد ، آب کنید.
بیشتر بخوانید:
ده ماده غذایی را هرگز در یخچال و فریزر قرار ندهید
این مواد غذایی هرگز نباید در فریز نگهداری شود
پنیر
در دمای اتاق بهترین طعم را دارد. اما مانند تمام مواد غذایی ساخته شده از حیوانات یا محصولات حیوانی ، باید در یخچال نگهداری شود. ابتدا پنیر سفت را در کاغذ یا کاغذ مومی بپیچید و سپس با بسته بندی پلاستیکی برای داشتن بهترین نتیجه در یخچال نگهداری کنید . یک ساعت یا بیشتر قبل از اینکه بخواهید آن را بخورید ، پنیر را بیرون بیاورید تا به دمای اتاق برسد.
کره
برای نرم ماندن و راحتی در استفاده پیشخوان مناسب است ، اما یخچال برای دور نگه داشتن باکتری ها بهتر است. بین 1 تا 3 ماه در یخچال خوب می ماند. مقداری را که قصد دارید استفاده کنید حدود 30 دقیقه زودتر بیرون بگذارید تا زودتر نرم شود. همچنین می توانید آن را خوب بپیچید و به مدت 6 تا 9 ماه در فریزر نگهداری کنید.
قهوه
گرما ، نور ، رطوبت و هوا را دوست ندارد. به محض برشته شدن شروع به از دست دادن تازگی خود می کند. بنابراین فقط برای یک یا دو هفته خریداری کنید. آن را در یک ظرف دربسته در یک مکان خنک و تاریک در آشپزخانخ نگهداری کنید. بحث داغی در مورد اینکه آیا آن را منجمد کنید یا در یخچال نگهداری کنید وجود دارد ، اما تا زمانی که از آن در برابر هوای بیرون محافظت کنید ، اهمیتی ندارد.
روغن زیتون
پس از باز کردن آن باید 3 تا 6 ماه در انبار شما تازه بماند . نور و هوا برای آن مضر است ، بنابراین سعی کنید آن را به خوبی دربسته نگه دارید و در مکانی تاریک و خنک نگهداری کنید. یخچال ممنوع است . ممکن است در آنجا سفت و جامد شود . روغن زیتون در دمای بین 65 تا 75 درجه فارنهایت طعم بهتری دارد.
ادویه های خشک
ممکن است به نظر مفید باشد که آنها را روی پیشخوان یا کنار اجاق گاز خود نگه دارید، اما نور مستقیم خورشید و گرمای حاصل از پخت و پز می تواند به سرعت در طعم آنها آسیب برساند. قرار گرفتن در معرض هوا می تواند همین کار را انجام دهد. به دنبال مکانی خنک و تاریک باشید و از ظروف در بسته استفاده کنید. اگر به این شکل ذخیره شوند ، حداقل برای یک سال خوب می مانند.
گیاهان تازه
به محض اینکه از فروشگاه به خانه رسیدید آنها را در یخچال قرار دهید . ساقه ها یا برگ های کبود شده را جدا کرده و دور بیندازید. برای حفظ گیاهانی که به راحتی قهوه ای یا پژمرده می شوند ، مانند ریحان یا گشنیز ، آنها را با ساقه ها در یک لیوان آب قرار دهید . برگ ها را با یک کیسه پلاستیکی بپوشانید.
کنسرو تن ماهی
قوطی های باز نشده باید برای یک سال یا بیشتر در انبار شما خوب بماند ، اما حتما قبل از استفاده تاریخ مصرف را بررسی کنید. هنگامی که یک قوطی باز می شود ، فقط برای یک یا دو روز دیگر خوب است. آن را در یخچال نگهداری کنید.
گوشت
اینجا قانون فقط یخچال است. در عرض 3 روز مرغ یا بوقلمون را مصرف کنید. برش های گوشت قرمز 3 تا 5 روز در یخچال ماندگاری دارند. گوشت های بسته بندی شده برای چند هفته سالم خواهند ماند . پس از باز کردن بسته بندی ، سعی کنید ظرف 3 تا 5 روز از آن استفاده کنید. بسته های باز نشده برای چند ماه در فریزر دوام می آورند.
غلات خشک
باید حداقل 2 تا 3 ماه در انباری شما تازه بمانند. برای اینکه آنها را ترد نگه دارید ، پس از باز کردن جعبه ، پلاستیک بسته را تا کنید یا آن را در ظرف در بسته قرار دهید . هدف جلوگیری از ورود هوای مرطوب است که باعث خیس شدن آن و فاسد شدن سریعتر آن می شود.