Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 01:22

18
مهر
تخم مرغ را چقدر می‌توانیم بیرون از یخچال نگه داریم؟

تخم مرغ را چقدر می‌توانیم بیرون از یخچال نگه داریم؟

تخم مرغ یکی از مواد غذایی پر مصرف در نقاط مختلف جهان محسوب می شود. حال این سوال مطرح می شود که تا چند ساعت می توانیم تخم مرغ را بیرون از یخچال نگهداری کنیم.

بهداشت‌نیوز نوشت: تخم مرغ یکی از مواد غذایی پر مصرف در نقاط مختلف جهان محسوب می شود. حال این سوال مطرح می شود که تا چند ساعت می توانیم تخم مرغ را بیرون از یخچال نگهداری کنیم.

تغییر دما می تواند رشد باکتری ها را تسهیل کند و تخم مرغ ها به طور ویژه مستعد آلودگی با یک باکتری بدنام به نام سالمونلا هستند. تخم مرغ یکی از مواد غذایی پر مصرف در نقاط مختلف جهان محسوب می شود. اگر تخم مرغ ها هرگز در یخچال قرار نگرفته باشند می توانید آنها را در مکانی خنک برای حدود یک هفته نگهداری کنید. اما زمانی که تخم مرغ ها را در یخچال قرار می دهید دیگر نمی توانید آنها را بیرون از یخچال ذخیره کنید.

اگر با چگونگی نگهداری درست تخم مرغ آشنا باشید، تخم مرغ هایی که در یخچال قرار می گیرند را می توان چهار تا پنج هفته پس از تاریخ درج شده روی بسته بندی نیز نگهداری کرد. اما تخم مرغ هایی که در یخچال نگهداری شده اند تا چه مدت خارج از یخچال دوام می آورند؟

پیش از آن که کم کم نگران شوید، شما می توانید تخم مرغ ها را به مدت دو ساعت در دمای اتاق یا یک ساعت در مای ۹۰ درجه فارنهایت (۳۲,۲ درجه سانتیگراد) یا گرم‌تر نگهداری کنید. پس از دو ساعت بهتر است که تخم مرغ ها را دور بریزید و از تخم مرغ های جدید استفاده کنید، به جای این که شانس خود را درباره سالم بودن آنها امتحان کنید. چرا؟ زیرا تغییر دما می تواند رشد باکتری ها را تسهیل کند و تخم مرغ ها به طور ویژه مستعد آلودگی با یک باکتری بدنام به نام سالمونلا هستند.

 بیشتربخوانید:

این مواد غذایی را داخل فریزر نگذارید

 

 

 

نشانه های سالمونلا به هیچ عنوان خوشایند نیستند و از ۱۲ ساعت تا ۷۲ ساعت پس از عفونت پدیدار می گیرند که از آن جمله می توان به اسهال، تب، گرفتگی عضلات شکم، و استفراغ اشاره کرد. در برخی افراد اسهال ممکن است چنان شدید باشد که کار به بستری شدن در بیمارستان بکشد.

بنابر برآورد سازمان غذا و داروی آمریکا، هر ساله حدود ۷۹ هزار مورد بیماری و ۳۰ مورد مرگ به واسطه تخم مرغ های آلوده به سالمونلا وجود دارند. در نتیجه، اگر تخم مرغ هایی که پیش‌تر در یخچال بوده اند به مدت یک شب روی پیشخوان آشپزخانه باقی مانده اند، ارزش استفاده و به خطر انداختن سلامت را ندارند.

خوشبختانه رسیدگی و پخت تخم مرغ به روش درست بسیار آسان است. اطمینان حاصل کنید تخم مرغ ها در دمای کمتر از ۴۰ درجه فارنهایت (۴,۴ درجه سانتیگراد) در یخچال نگهداری می شوند، هر گونه تخم مرغ دارای ترک را دور بریزید و دست ها و ظروفی که با تخم مرغ های خام در تماس بوده اند را خوب بشویید.

بیشتر بخوانید:

ترفندهایی برای نگهداری میوه و سبزیجات

ده ماده غذایی را هرگز در یخچال و فریزر قرار ندهید

این مواد غذایی هرگز نباید در فریز نگهداری شود

تخم مرغ را چقدر می‌توانیم بیرون از یخچال نگه داریم؟

برچسب ها: تغذیه، تخم مرغ، مواد غذایی، مرغ و تخم مرغ تعداد بازديد: 206 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز