Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 16 اردیبهشت 1403 - 23:49

11
مهر
از استفاده این تابه‌ها در آشپزخانه خودداری کنید

از استفاده این تابه‌ها در آشپزخانه خودداری کنید

آیا تاکنون بر این باور بوده اید که تابه‌های سرامیکی و نچسب یک انتخاب مطمئن برای هر سناریوی پخت و پز هستند؟ بهتر است در طرز فکر خود تجدیدنظر کنید.

به نظر می‌رسد این تابه‌ها می‌توانند به محض آن که خراشیده یا فرسوده شوند خطراتی را برای سلامتی ایجاد کنند.

به گزارش فرارو به نقل از جروزالم پست، دکتر "پونام دسائی" (Poonam Desai) که در اینستاگرام و تیک تاک با نام doctoranddancer شناخته می‌شود در ویدئوی کوتاه ۳۳ ثانیه‌ای در حساب کاربری اش که بیش از پانصد هزار بازدید داشته از مشکل رایج در اکثر آشپزخانه‌ها می‌گوید: تابه‌های نچسبی که خراشیده یا فرسوده شده اند می‌توانند میلیون‌ها میکروپلاستیک را وارد غذای ما کنند.

آیا می‌توانید از تابه سرامیکی استفاده کنید؟

دسائی برای افرادی که تصور می‌کنند تغییر به تابه‌های سرامیکی این مشکل را حل می‌کند یک پیام هشداردهنده دارد. او می‌گوید تابه‌های سرامیکی معمولا لایه‌ای از آلومینیوم دارند که می‌تواند به غذای مان نفوذ کند. میکروپلاستیک‌ها که به عنوان ذرات پلاستیکی کوچکتر از ۵ میلی متر تعریف می‌شوند و نانوپلاستیک‌ها با اندازه کمتر از ۱ میکرومتر به عنوان مختل کننده غدد درون ریز شناخته می‌شوند. او توضیح می‌دهد که میکروپلاستیک‌ها و نانوپلاستیک‌ها می‌توانند منجر به عدم تعادل هورمونی، بروز مشکلات مرتبط با باروری و حتی افزایش خطر ابتلا به سرطان شوند.

نتیجه مطالعه‌ای انجام شده در استرالیا نشان می‌دهد یک خراش روی یک تابه پوشیده از تفلون، پلاستیک مصنوعی متشکل از اتم‌های کربن و فلوئور می‌تواند تقریبا ۹۱۰۰ ذره پلاستیکی را آزاد کند. در حالی که پیامد‌های بلند مدت مصرف آلومینیوم نامشخص است برخی از آژانس‌های بهداشتی توصیه می‌کنند در صورت امکان قرار گرفتن در معرض رژیم غذایی با آن را به حداقل ممکن برسانید.

بیشتربخوانید:

10 اشتباه که ماهرترین آشپزها هم مرتکب میشوند

 

 

بنابراین، از چه نوع تابه‌ای باید استفاده کنید؟

دسائی به صراحت مشخص نمی‌کند، اما اشاره می‌کند که تابه‌های چدنی، فولاد ضد زنگ، شیشه‌ای و چدن لعابی جایگزین مناسبی هستند.

نگرانی‌ها در مورد میکروپلاستیک‌ها در سالیان اخیر افزایش یافته و برخی از آن‌ها حاوی مواد پرفلوئوروآلکیل (PFAS)  هستند که به دلیل ماهیت پایدارشان  به عنوان "مواد شیمیایی برای همیشه" شناخته می‌شوند. مواد شیمیایی برای همیشه در ظروف نچسب مختلف وجود دارند و با مشکلات بهداشتی متعددی مرتبط هستند نتیجه مطالعه‌ای انجام شده در ایتالیا حتی این تهدیدات به نظر کوچک را با کاهش اندازه آلت تناسلی مردان مرتبط دانسته است.

علیرغم نگرانی‌های گسترده پیرامون میکروپلاستیک‌ها و مواد شیمیایی برای همیشه ایالات متحده فاقد مقررات فدرال در مورد مصرف این مواد شیمیایی است. مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ایالات متحده اعلام کرده که اثرات مواد شیمیایی برای همیشه در سطوح پایین بر سلامت انسان نامشخص باقی مانده اند. سازمان غذا و داروی امریکا به طور فعال در حال تحقیق در مورد این نوع از مواد شیمیایی است.

بیشتر بخوانید:

رازهایی مهمی که سرآشپزها به شما نمی گویند!

 

تعداد بازديد: 84 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز