Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 09:15

7
خرداد
روش انتخاب هندوانه و خربزه و طالبی رسیده و شیرین

روش انتخاب هندوانه و خربزه و طالبی رسیده و شیرین

تصور اغلب افراد این است که تشخیص هندوانه و خربزه و طالبی شیرین و رسیده کار بسیار دشواری است. اما با توجه به مشخصات ظاهری آن ها میتوان به رسیده بودن این میوه های تابستانی پی برد. در ادامه مطلب به شما آموزش می دهیم

طالبی، خربزه و هندوانه میوه‌های اصلی فصل تابستان هستند که در این روزهای گرم در همه خانه‌ها به چشم می‌خوردند. اما اصلی‌ترین دغدغه خرید یکی از این میوه‌های آبدار و تابستانه، انتخاب گزینه‌های شیرین و رسیده است.


بیشتر ما وقتی قصد خرید هندوانه، طالبی یا خربزه را داریم از فروشنده می‌خواهیم تا رسیده‌ترین میوه را برایمان انتخاب کند. اما بعضی خودشان به‌خوبی توان تشخیص نمونه‌های شیرین و رسیده را دارند و بدون نیاز به انتخاب میوه‌فروش – که ممکن است انتخاب خوبی هم نداشته باشد – خودشان هندوانه یا خربزه شیرین را دست‌چین می‌کنند. اگر دوست دارید که شما هم توان تشخیص طالبی، خربزه و هندوانه شیرین و رسیده را داشته باشید دعوت می‌کنیم تا ادامه مطلب را تا انتها بخوانید.

بیشتربخوانید:

به مناسبت روز هندوانه ؛ خوراکی‌های خوشمزه‌ای که می‌توانیم با پوست هندوانه درست کنیم

بهترین روش نگهداری هندوانه

 

 

 

نحوه انتخاب طالبی شیرین و رسیده

اگر طالبی خریداری کرده‌اید و پس از برش دادن متوجه شدید که نارنجی یا آبدار نیست، هیچ چاره‌ای ندارید و محکوم به خوردن این میوه نرسیده خواهید بود.

برای اینکه دفعه بعد این اتفاق برایتان روی ندهد، توصیه‌های زیر را هنگام خرید مدنظر داشته باشید:

دنبال طالبی‌هایی باشید که شیارها و خطوط روی پوست آنها کرم‌رنگ و برجسته‌تر از بقیه طالبی‌هاست. اگر بخشی از پوست میوه روشن‌تر بود و شیاری هم نداشت تعجب نکنید زیرا این بخشی است که میوه روی زمین قرار داشته و رشدش کامل نشده است. این اتفاق کاملا طبیعی است.

همه بخش‌های طالبی را چک کنید تا سیاه یا خراب نباشد.

ساقه طالبی باید نرم و گرد باشد و راحت با فشار دست خم شود.

طالبی باید بوی شیرین و خوشایندی داشته باشد.

اگر نمی‌خواهید میوه را بلافاصله پس از خرید مصرف کنید، آن را در یخچال بگذارید. اما اگر میوه را برش داده‌اید، اجازه دهید تخمه‌های بخش باقی‌مانده روی میوه بماند و آن را بیرون نیندازید. سپس یک کیسه پلاستیکی روی طالبی کشیده و در یخچال نگه دارید.

بیشتربخوانید:

از خواص هندوانه چه می دانید؟

 

 

 

مشخصات خربزه شیرین و رسیده

خربزه اگر شیرین نباشد مزه کدو سبز می‌دهد یا اصلا هیچ طعمی نخواهد داشت. اگر اغلب خربزه‌هایی که انتخاب می‌کنید بی‌مزه‌ است، روش‌هایی که در زیر نوشته شده‌اند را در خرید بعدی خود در ذهنتان لحاظ کنید تا از طعم عالی یک خربزه قندک در این روزهای گرم تابستانی لذت ببرید:

هیچ‌گاه خربزه سبز را انتخاب نکنید. در عوض به سراغ خربزه‌های زرد یا سفید بروید. نمونه‌های سفید رسیده نیستند اما به مرور زمان در آشپزخانه خانه شما خواهند رسید. اما خربزه‌هایی که پوست زرد دارند کاملا رسیده هستند.

پوست خربزه رسیده نرم است. اگر احساس کردید پوست میوه کمی چسبناک است باید آن را به فال نیک بگیرید زیرا نشانه‌ی شیرین و رسیده بودن خربزه است.

وقتی یک خربزه شیرین را تکان می‌دهید باید حرکت تخمه‌های آن را درون میوه متوجه شوید.

خربزه رسیده را باید حتما در یخچال نگهداری کنید. همچون طالبی بهتر است درست در زمان سرو بریده شود. اگر بخشی از میوه دست‌نخورده باقی ماند، تخمه‌های ان را جدا نکنید و بگذارید بماند تا سطح میوه خشک و لزج نشود. روی خربزه برش خورده کیسه پلاستیکی بکشید و در یخچال قرار دهید.

تشخیص هندوانه شیرین و قرمز

برای انتخاب یک هندوانه شیرین و آبدار بهتر است نشانه‌هایی که در زیر نوشته شده‌اند را مدنظر داشته باشید:

قسمتی از پوست هندوانه که زرد رنگ است باید طلایی، زرد-کرم یا نارنجی باشد. سفید یا سبز بودن این قسمت به این معناست که هندوانه نرسیده، کال و صورتی است. این قسمت بخشی است که میوه روی زمین قرار دارد به همین خاطر رنگش از بقیه پوست هندوانه متفاوت می‌شود.

هنوانه باید شکلی تقریبا متقارن داشته باشد.

همه جای هندوانه را چک کنید که کبودی یا سیاهی نداشته باشد.

هندوانه باید سنگین باشد، نمونه‌های سبک طعم شیرین ندارند و آبدار هم نیستند.

بیشتربخوانید:

خواص و فواید درمانی هندوانه

 

 

 

 

نکات ایمنی در مورد مصرف طالبی

نرسیده و کال بودن طالبی تنها موضوعی نیست که باید مدنظر داشته باشید. طالبی از جمله میوه‌هایی است که حاوی باکتری سالمونلا است. سالمونلا عامل یکی از شایع‌ترین مسمومیت‌های غذایی بشمار می‌رود. این باکتری اغلب در جوجه‌ها و تخم‌مرغ‌ها وجود دارد.
با اینکه نمی‌توان وجود یا عدم وجود سالمونلا را در طالبی تشخیص داد، بهتر است موارد زیر را هنگام انتخاب و خرید این میوه در نظر داشته باشید:

هرگز طالبی‌هایی که سیاه، کبود یا قاچ خورده هستند را انتخاب و خریداری نکنید.

همیشه طالبی را پیش از قرار دادن در یخچال تمیز بشویید. هرگونه آلودگی روی پوست این میوه می‌تواند هنگام برش دادن طالبی به بخش داخلی آن نفوذ کند.


همیشه پیش از بریدن طالبی دست‌های خود را تمیز بشویید.


مطمئن شوید که چاقو تمیز است.


همیشه میوه برش خورده را درون یخچال یا ظرف یخ نگه دارید تا باکتری‌ها و ویروس‌ها فرصت رشد و تکثیر پیدا نکنند.


وقتی برش‌های طالبی بیشتر از دو ساعت در دمای اتاق مانده‌اند، آن را مصرف نکنید و دور بیندازید.

برچسب ها: هندوانه، خربزه، انتخاب هندوانه، هندوانه شیرین تعداد بازديد: 293 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز