به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، برخی از افراد تصور می کنند شیرهای مدتدار یا به اصطلاح شیرهای فرادما به دلیل مدت زمان طولانی انقضا و امکان نگهداری در بیرون از یخچال، دارای نگهدارنده هستند، اما این تصور غلطی است؛ چرا که هیچ ماده نگهدارندهای در شیر مدتدار نیست و نوع فرآیندی که در فرآوری و بستهبندی شیر فرادما طی میشود، دلیل بالا بودن ماندگاری شیر است.
باید توجه کرد که شیر فرادما از طریق حرارت بالای ۱۳۵ درجه سانتیگراد در کمتر از چند دقیقه استرلیزه میشود. به همین دلیل کلیه میکروبهای موجود در شیر به سرعت از بین میروند.
از سوی دیگر این گونه شیرها در بستههای تتراپک (بسته بندیهای چهارلایه) بسته بندی میشوند. این بسته بندیها باعث میشوند تا هیچگونه میکروبی نتواند به راحتی وارد شیر شود. همین موضوع هم دلیل اصلی قرار گرفتن شیرهای فرادما در خارج از یخچال است؛ چرا که هیچگونه عامل مخربی در داخل شیر وجود ندارد.
بیشتربخوانید:
بهترین روش نگهداری از قارچ بدون آنکه سیاه شود
طرز تهیه کنسرو نخود فرنگی خانگی
بهترین شیوه برای شستشوی قارچ برای ماندگاری بیشتر