مواد لازم برای مزه دار کردن گوشت بوقلمون
پاپریکا (فلفل دلمه ای قرمز خشک شده): 100 گرم
فلفل سیاه: 50 گرم
انبه خشک شده: 50 گرم
پونه: 50 گرم
سیر خشک: 100 گرم
پیاز خشک: 50 گرم
آویشن خشک: 100 گرم
نمک: 50 گرم
بیشتربخوانید:
مزه دار کردن گوشت بوقلمون
بیشتربخوانید:
با گوشت چه بخوریم چه نخوریم؟
برای مزه دار کردن گوشت بوقلمون، ابتدا تکههای بوقلمون را با روغن مایع یا روغن زیتون کاملا چرب کنید.
سپس آن ها را با ادویه مخصوص پخت بوقلمون بپوشانید.
روی ظرف حاوی بوقلمون را با سلفون بپوشانید و حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.