Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 8 خرداد 1401 - 01:28

25
دی
گوشت بوقلمون را چگونه مزه دار کنیم؟

گوشت بوقلمون را چگونه مزه دار کنیم؟

گوشت بوقلمون یکی از پر خاصیت ترین گوشت های سفید است که ممکن است مزه دار کردن آن برای شما هم کمی مشکل باشد. در ادامه یک روش عالی برای مزه دار کردن گوشت بوقلمون را به شما آموزش می دهیم

مواد لازم برای مزه دار کردن گوشت بوقلمون

پاپریکا (فلفل دلمه ای قرمز خشک شده): 100 گرم

فلفل سیاه: 50 گرم

انبه خشک شده: 50 گرم

پونه: 50 گرم

سیر خشک: 100 گرم

پیاز خشک: 50 گرم

آویشن خشک: 100 گرم

نمک: 50 گرم
 

بیشتربخوانید:

فواید و مضرات مصرف گوشت بوقلمون

 
 
 

مزه دار کردن گوشت بوقلمون
مزه دار کردن گوشت بوقلمون,گوشت بوقلمون را چگونه مزه دار کنیم؟

بیشتربخوانید:

با گوشت چه بخوریم چه نخوریم؟

 

برای مزه دار کردن گوشت بوقلمون، ابتدا تکه‌های بوقلمون را با روغن مایع یا روغن زیتون کاملا چرب کنید.

سپس آن‌ ها را با ادویه مخصوص پخت بوقلمون بپوشانید.

روی ظرف حاوی بوقلمون را با سلفون بپوشانید و حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

برچسب ها: گوشت بوقلمون، مزه دار کردن گوشت، آموزش آشپزی، بوقلمون، غذاهای گوشتی، طبع گوشت بوقلمون تعداد بازديد: 118 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز