خراسان : قارچ ها کالری کمی دارند، چربی یا کلسترولی در آن ها پیدا نمیشود و مقدار نمک بسیار کمی دارند. گروهی از ویتامینها و املاح معدنی مهم مانند سلنیوم، پتاسیم، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین D و ... هم در قارچها وجود دارد و به همین دلیل باید در غذای روزانه استفاده شوند . در ادامه به روش های نگهداری و پخت قارچ اشاره می کنیم :
بیشتربخوانید:
بهترین روش نگهداری از قارچ بدون آنکه سیاه شود
- قارچ را پیش از مصرف نشویید زیرا همانند اسفنج مقدار زیادی آب به خود جذب می کند. در این صورت هنگام پخت، آب را پس می دهد و طعم آن تغییر می یابد.
- قارچ را در کیسه پارچه ای یا کاغذی بگذارید و بیش از دو روز در یخچال نگهداری نکنید .
- هنگام شست وشو، قارچ را در آب قرار ندهید؛ بلکه آن را با یک برس کوچک بشویید و با دستمال خشک کنید.
- برای این که قارچ آب زیادی نداشته باشد، 15 دقیقه آن ها را در فر گرم و سپس در تابه آماده کنید.
- اگر قارچ ها خشک شده است، روی آن ها آب بریزید و یک دقیقه در مایکروویو با دمای بالا بگذارید و سپس اجازه دهید 10 دقیقه دیگر در همان آب گرم بماند.
- برای این که قارچ هنگام پخت سیاه نشود، چند قطره آب لیمو به آن اضافه و قارچ را با حرارت بالا سرخ کنید. البته شست و شوی قارچ با آب و سرکه نیز به سفیدشدن آن کمک می کند.
-
بیشتر بخوانید:
بهترین شیوه برای شستشوی قارچ برای ماندگاری بیشتر