Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 12:19

30
اردیبهشت
روش خشک کردن سبزی با مایکروویو

روش خشک کردن سبزی با مایکروویو

در مطلب زیر روش خشک کردن سبزی با مایکروویو را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، اگر می‌خواهید سبزی خشک کنید به شما پیشنهاد می‌کنیم که این کار را در مایکروویو انجام دهید، در ادامه به طور کامل این کار را به شما آموزش می‌دهیم.

خشک کردن سبزی یکی از کار‌هایی اســت که خیلی از مادر‌ها آن را انجام می‌دهند و برای این کار باید زمان زیادی صرف کنند. در این مطلب نحوه خشک کردن سبزی در مایکروویو را به شما آموزش می‌دهیم.

این روش برای زمان‌هایی که عجله دارید خیلی به درد می‌خورد.

سبزی تازه را تمیز کنید و بشویید (برگ‌های سبزی را از ساقه جدا کنید)، سبزی‌ها را روی پارچه تمیزی پهن کنید تا رطوبت سبزی‌ها گرفته شود. (روی برگ سبزی هیچ اثری از رطوبت نباشد در غیر اینصورت رنگ سبزی پس از خشک کردن سیاه خواهد شد) تکه‌ای دستمال کاغذی روی بشقاب بگذارید و سبزی را روی دستمال پهن کنید (سعی کنید سبزی‌ها روی هم قرار نگیرند)، ماکروفر را روی حداکثر قدرت قرار دهید سپس بشقاب را داخل ماکروفر بگذارید.

حدود ۱-۲ دقیقه زمان برای خشک شدن سبزی زمان لازم اســت (هر ۱۰ ثانیه در ماکروفر را باز کنید و سبزی را زیر و رو کنید)، پس از این مدت زمان سبزی خشک را با دست خرد کنید و داخل ظرف بریزید، این روش برای خشک کردن انواع سبزی‌ها کاربرد دارد.

بیشتربخوانید:

آموزش خشک کردن پسته تازه در خانه

 

۱- اگر سبزی‌ها را خود در خانه پرورش می‌دهید، بهتر است صبح زود بعد از خشک شدن شبنم و قبل از آن که گرمای خورشید عطر و طعم سبزی را بیرون بکشد، اقدام به چیدن سبزی کنید.

۲- سبزی‌ها را خوب شسته و بگذارید آب آن داخل آبکش برود.

۳- در مرحله بعد، آن را حداقل یک ساعت روی یک حوله کاغذی بگذارید تا در هوای آزاد خشک شود.

۴- دو لایه دستمال کاغذی ضخیم روی سینی ماکروفر پهن کنید. سبزی را به صورت لایه نازک روی آن بگذارید. با دو لایه دیگر دستمال کاغذی روی سبزی را بپوشانید.

۵- ماکروفر را دو دقیقه روی حرات زیاد قرار دهید. به سبزی‌ها نگاه کنید تا گرمای دستگاه و روغن گیاه باعث اشتعال نشود. بعد از دو دقیقه میزان خشک شدن سبزی‌ها را چک کنید. در صورتی که خوب خشک شده باشد، بین دو انگشت خرد می‌شود. در غیر اینصورت، سبزی‌ها را داخل دستگاه جابه‌جا کنید و ۳۰ ثانیه دیگر حرارت دهید.

۶- سبزی را از ماکروفر بیرون آورید. بگذارید روی دستمال کاغذی روی اپن خنک شود. سپس داخل ظرف مناسب بریزید.

 بیشتربخوانید:

4روش خشک کردن آلبالو با توستر یا سولاردم

 روش های خشک كردن گوجه فرنگی

 

 

نکته:

• هرگز بیش از زمان لازم سبزی را حرارت ندهید، چون بر روی طعم آن اثر منفی می‌گذارد.

• تا زمان استفاده، آن‌ها را خرد نکنید، چون باعث کم شدن عطر آن می‌شود.

 • سبزی را در جای تاریک و خنک نگه‌داری کنید.

 • سبزی‌ها را هنگام خشک کردن، بی‌توجه داخل ماکروفر رها نکنید. چرا که در اثر گرمای زیاد مشتعل و باعث آتش‌سوزی می‌شوند.

• در صورت مشاهده تعریق روی شیشه یا ظرف نگه‌داری سبزی، آن را سریع دور بریزید. چرا که سبزی خوب خشک نشده است و خطر بوتولیسم به دلیل عدم نگه‌داری صحیح وجود دارد.

 نکته: همچنین میتوانید ساقه‌های سبزی را جداگانه و با همین روش در ماکروفر خشک کنید، اما توجه کنید که بدلیل ضخامت ساقه زمان بیشتری برای خشک شدن لازم اســت.

برچسب ها: ماکروویو تعداد بازديد: 332 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز