Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 07:29

26
آذر
چند روش ساده برای گرفتن تلخی آبلیمو‌ی تازه

چند روش ساده برای گرفتن تلخی آبلیمو‌ی تازه

لیمو بصورت ماشینی و با دستگاه آب گرفته می‌شود و این کار به صورت خانگی و سنتی انجام نمی‌شود. در نتیجه هسته‌های لیمو هم کمی له شده و باعث تلخی آب لیمو می‌شوند.

به گزارش وب سایت طلا، درگذشته آبلیمو‌ها به صورت دستی و خانگی تهیه می‌شدند و زمان زیادی را صرف آبگیری و لرد گیری آبلیمو می‌کردند، اما در نهایت ممکن بود پس از گدشت زمان زیادی از آبلیمو طعم آن رو به تلخی برود و از طرف دیگر امروزه نیز آبلیمو‌های صنعتی و طعم تلخی دارند که آن به دلیل له شدن هسته لیمو در آب آن است. به هر صورت شما می‌توانید تلخی آبلیمو‌های صنعتی و خانگی خود را به راحتی با این روش ازبین ببرید.

همانطور که گفته شد این روز‌ها لیمو بصورت ماشینی و با دستگاه آب گرفته می‌شود و این کار به صورت خانگی و سنتی انجام نمی‌شود. در نتیجه هسته‌های لیمو هم کمی له شده و باعث تلخی آب لیمو می‌شوند.

برای رفع این مشکل بعد از گرفتن آب لیمو دو تا سه عدد هویج، بستگی به میزان آبلیمو دارد (برای ۱۵ کیلو لیمو ۴ عدد هویج متوسط) پوست بکنید و کامل بندازید در ظرف آبلیمو تا ۲۴ ساعت بماند. سپس آبلیمو را صاف کنید.


هویج‌ها تلخی آب لیمو را به خودشان می‌گیرند و بعد از صاف کردن آبلیمو می‌توانید گوشت لیمو را برای خورشت‌ها استفاده کنید بدون آن که اندکی تلخی به غذای شما بدهند.

همچنین برای اینکه آبلیمو تا سال آینده یا بیشتر رنگش کدر یا سیاه نشود حتما در جای تاریک نگهداری کنید و روی شیشه‌های آبلیمو را هم با پلاستیک مشکی بپوشانید تا رنگ خود را حفظ کند؛ و در آخر هیچ وقت آبلیمو و آبغوره و آب نارنج و به طور کلی ترشیجات را در ظرف یا بطری‌های پلاستیکی نریزید، زیرا ترشی آن‌ها باعث اکسیده شدن ظروف و سمی شدن آن‌ها می‌شود.

برچسب ها: آبلیمو، آبلیمو تازه، گرفتن تلخی آبلیمو تعداد بازديد: 278 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز