ایرنا نوشت: عضو ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: با توجه به نحوه تهیه و فروش غذاهای بیرون بر و احتمال آلودگی ظروف بسته بندی به ویروس کرونا، باید پس از دریافت غذا، محتوای آن را درون ظرف دیگری ریخته و با ماکروفر ویروس زدایی کنیم.
دکتر مسعود مردانی روز شنبه افزود: احتمال آلودگی ظروف غذاهای بیرون بر به ویروس کرونا به این دلیل است که از زمان تهیه، بستهبندی، توزیع و رسیدن به دست مشتری باید یک چرخه چند نفره را طی کند اگر فقط یک نفر در این چرخه مبتلا به کرونا باشد دیگران را نیز مبتلا می کند.
بیشتربخوانید:
نحوه صحیح ضدعفونی کردن سبزیجات و میوهها
کاربران دستگاه های رایانه ای مراقب آلودگی باشند
وی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا کیبوردهای رایانه که مورد استفاده مشترک کارکنان یک مجموعه قرار می گیرد آیا می تواند سبب انتقال بیماری شود نیز گفت: در صورت استفاده یک فرد مبتلا به کرونا از کیبورد رایانه آلودگی کیبورد ۱۰۰ درصد است و دیگر استفاده کنندگان باید مراقب سلامتی خود باشند.
استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر اینکه کاربران دستگاه های رایانهای باید در طول زمان استفاده از رایانه از زدن دست ها بصورت خود جداً خودداری کنند، تصریح کرد: به رغم اینکه در مطالعات جدید مشخص شده که انتقال کرونا از سطوح به انسان کمرنگ است اما انتقال بیماری نیز دور از انتظار نیست.
بیشتر بخوانید:
آیا باید خریدهای روزانه را ضدعفونی کنیم؟
ویروس کرونا؛ چگونه سبزیجات را شستشو دهیم؟
روش صحیح نگهداری از گوشت و تخممرغ در دوران قرنطینه خانگی
پنهان کاری کرونایی
دکتر مردانی در پاسخ به این سوال نیز که چرا بسیاری از مبتلایان به کرونا بیماری خود را پنهان میکنند، اظهار داشت : پنهان کاری بیماری کرونا سبب گسترش آن در جامعه و بخصوص اعضای خانواده میشود در حالی که فرد مبتلا باید علاوه بر معرفی خود به مراکز درمانی سریعاً تحت درمان قرار بگیرند.
اعلام کد ملی بیماران کرونایی به مراکز مختلف
عضو ستاد ملی مقابله با کرونا همچنین در خصوص اجرای طرح اعلام کد ملی بیماران کرونایی به مراکز و دستگاه مختلف آن را اقدامی خوب برای جلوگیری از گسترش کرونا عنوان کرد و گفت: اجرای این طرح در یک مقطع زمانی مشخص مانع از پرواز ۲۳۰ بیمار آلوده به ویروس کرونا از طریق ناوگان هوایی به دیگر استانهای کشور شد.