به گزارش بیتوته چای به یکی از چایها و دمنوشهای خوشمزهای است که در تمام فصول میتوانید استفاده کنید. این چای را به راحتی میتوانید در فصل پاییز تهیه کنید. در ادامه با روشهای خشک کردن به و با طرز تهیهی چای به آشنا میشوید.
طرز تهیه چای به:
برای تهیهی چای به، ابتدا بهها را بشویید و خشک کنید، سپس با رندهی درشت رنده کنید. پس از رنده کردن آنها را داخل سبدی بریزید و در آفتاب قرار بدهید هر چند ساعت آنها را زیر و رو کنید تا خشک شوند.
پس از اینکه بهها خشک شدند آنها را باید بو بدهید. اگر بو ندهید زمان دم کردن مانند چایی رنگ نمیدهد. به همین دلیل بههای رنده شده را داخل تابه بریزید و روی شعلهی ملایم قرار بدهید؛ و دائم هم بزنید که نسوزند، زیرا بهها خیلی زود میسوزند.
تا حدی که رنگ بهها کمی قهوهای شوند. پس از آن زیر شعله را خاموش کنید. بعد از آن که سرد شدند آنها را داخل ظرف درداری بریزید و در مکانی خنک نگهداری کنید.
بیشتربخوانید:
آموزش خشک کردن پسته تازه در خانه
روشهای خشک کردن به، نحوهی خشک کردن به
برای خشک کردن به از چند روش میتوانید استفاده کنید.
• یکی اینکه در بالا به آن اشاره کردیم داخل آفتاب.
• یکی اینکه داخل فر خشک کنید، به این صورت که بهها را رنده کنید و داخل سینی فر قرار بدهید شعلهی زیری فر را روشن کنید و روی درجهی خیلی کم قرار بدهید هر چند دقیقه آنها را هم بزنید که زیر آنها نسوزد و قسمت رویی آن خیس باشد.
بگذارید یک دست خشک شوند. پس از اینکه خشک شد میتوانید آنها را داخل همان فر بو بدهید به این صورت که پس از خشک شدن باز هم اجازه بدهید بهها داخل فر بماند و آنها را هم بزنید تا رنگ آن کمی تیرهتر شود، دقت کنید که بهها نسوزند.
• روشی دیگر برای خشک کردن به این صورت است که پس از رنده کردن آنها را داخل ظرف فلزی یا سینی فلزی قرار بدهید و روی بخاری بگذارید. در این روش هم مانند داخل فر باید زود به زود هم بزنید تا بهها جا به جا شوند و یکنواخت خشک شوند. سپس آنها را داخل تابهای بریزید و تفت بدهید. هنگام تفت دادن دائم هم بزنید که بههای زیری نسوزند.
پس از سرد شدن داخل ظرف در داری بریزید و در مکانی خنک و تاریک قرار بدهید.
بیشتربخوانید:
4روش خشک کردن آلبالو با توستر یا سولاردم
روش های خشک كردن گوجه فرنگی
درست کردن میوه خشک در خانه + طرز تهیه