به گزارش خراسان، در مطلب امروز طرز تهیه پیاز داغ به دو روش خاص را آموزش می دهیم.
پیاز داغ با آب جوش
۱- برای تهیه پیاز داغ ابتدا باید پیازها را پوست و خلال کنید.
۲- پیازهای خلالشده را داخل آب جوش بریزید و صبر کنید تا دوباره آب به جوش بیاید و یکی دو قل بزند.
۳- پیازهای پختهشده را آبکش کنید و کنار بگذارید.
۴- برای اینکه بتوانید پیاز داغ را فریز کنید بهتر است از روغن جامد استفاده کنید.
۵- یک ساعت زمان نیاز دارید تا پیازها به خوبی خشک و ترد شود.
۶- کمی نمک به پیازهای داخل روغن اضافه و پیازها را سرخ کنید.
۷- پیازهای سرخشده را درون سبد آبکش بریزید تا روغن اضافه آنها خارج شود.
پیاز داغ با آب یخ
۱- پیازها را بشویید، پوست و خلالی خرد کنید.
۲- پیازهای خلالشده را داخل یک ظرف پر از آب یخ بریزید و ۲۰ دقیقه صبر کنید.
۳- بعد از ۲۰ دقیقه، پیازها را از آب یخ خارج کنید و داخل آبکش یا سبزی خشککن بریزید تا آب اضافه آنها خارج شود.
۴- خشککردن پیازها، آن قدری طول نکشد که سرمای آنها از بین برود.
۵- داخل یک تابه گود مقدار زیادی روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد، پیازهای سرد را داخل روغن غوطهور کنید.
۶- مرتب پیازها را زیر و رو کنید تا به شکل یکنواخت سرخ شود.
۷- وقتی پیازها طلایی شدند، آنها را به کمک کفگیر از روغن خارج کنید و داخل یک سبد آبکش بریزید تا روغن اضافه خارج شود.