Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 07:26

4
آذر
طرز تهیه پیاز داغ حرفه‌ای و طلایی

طرز تهیه پیاز داغ حرفه‌ای و طلایی

در مطلب زیر طرز تهیه پیاز داغ به دو روش متفاوت را آموزش می دهیم.

به گزارش خراسان، در مطلب امروز طرز تهیه پیاز داغ به دو روش خاص را آموزش می دهیم.

پیاز داغ با آب جوش

۱- برای تهیه پیاز داغ ابتدا باید پیاز‌ها را پوست و خلال کنید.

۲- پیاز‌های خلال‌شده را داخل آب جوش بریزید و صبر کنید تا دوباره آب به جوش بیاید و یکی دو قل بزند.

۳- پیاز‌های پخته‌شده را آبکش کنید و کنار بگذارید.

۴- برای این‌که بتوانید پیاز داغ را فریز کنید بهتر است از روغن جامد استفاده کنید.

۵- یک ساعت زمان نیاز دارید تا پیاز‌ها به خوبی خشک و ترد شود.

۶- کمی نمک به پیاز‌های داخل روغن اضافه و پیاز‌ها را سرخ کنید.

۷- پیاز‌های سرخ‌شده را درون سبد آبکش بریزید تا روغن اضافه آن‌ها خارج شود.

پیاز داغ با آب یخ

۱- پیاز‌ها را بشویید، پوست و خلالی خرد کنید.

۲- پیاز‌های خلال‌شده را داخل یک ظرف پر از آب یخ بریزید و ۲۰ دقیقه صبر کنید.

۳- بعد از ۲۰ دقیقه، پیاز‌ها را از آب یخ خارج کنید و داخل آبکش یا سبزی خشک‌کن بریزید تا آب اضافه آن‌ها خارج شود.

۴- خشک‌کردن پیازها، آن قدری طول نکشد که سرمای آن‌ها از بین برود.

۵- داخل یک تابه گود مقدار زیادی روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد، پیاز‌های سرد را داخل روغن غوطه‌ور کنید.

۶- مرتب پیاز‌ها را زیر و رو کنید تا به شکل یکنواخت سرخ شود.

۷- وقتی پیاز‌ها طلایی شدند، آن‌ها را به کمک کفگیر از روغن خارج کنید و داخل یک سبد آبکش بریزید تا روغن اضافه خارج شود.

برچسب ها: پیاز، پیاز داغ مجلسی، پیاز داغ طلایی تعداد بازديد: 213 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز