ایسنا نوشت: معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: تاکنون شواهدی در مورد انتقال ویروس کرونا از طریق مواد غذایی دیده نشده است.
فیروز سرودی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه اگرچه تاکنون شواهدی در مورد انتقال ویروس کرونا از طریق مواد غذایی دیده نشده است، اظهار کرد: اما از زمان شیوع کرونا در کشور الزامات مورد نیاز به منظور پیشگیری از شیوع این بیماری بین کارکنان واحدهای مختلف تولیدکننده مواد غذایی، آشامیدنی و میزان تاثیرگذاری آن بر سلامت محصولات مورد بررسی قرار گرفته است.
وی ادامه داد: از اسفند ماه سال ۹۸ مقررات و پروتکلهای اجرایی وضع شده توسط سازمان خواروبار و کشاورزی (فائو) و سازمان بهداشت جهانی ابلاغ شده است که در این راستا، اداره کل فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو نیز پروتکل الزامات پیشگیری و مدیریت بیماری را تهیه و به منظور اجرا، به واحدهای تولیدکننده، مراکز نگهداری (انبارها) و مراکز پخش مرتبط به معاونتهای غذا و دارو سراسر کشور ابلاغ کرده است.
سرودی در پایان یادآور شد: رعایت سختگیرانه و تشدید نظارت بر اجرای پروتکلهای ابلاغی از سوی سازمان غذا و دارو در واحدهای تولیدی صنایع غذایی به جد توسط کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان دنبال میشود.
بیشتربخوانید:
نسخه تغذیه برای بیماری کرونا
بایدها و نبایدهای تغذیهای در بحران کرونا
چگونه خواربار را ضدعفونی کنیم تا از کرونا در امان باشیم؟
آیا باید خریدهای روزانه را ضدعفونی کنیم؟