حسنپور ادامه داد: مصرف لیموترش در ایران به چند دلیل افزایش پیدا کرده که میتوان به افزایش جمعیت، افزایش میزان مصرف فستفود، فرهنگسازی و ترویج مصرف لیموترش به خاطر خواص ضد سرطانی از سوی شبکههای اجتماعی و تمایل مردم برای تامین لیموترش و آبلیموی تازه مصرف سالیانه خود از جمله این عوامل است.
بیشتر بخوانید:
آبلیموی تقلبی را چگونه تشخیص دهیم؟
از آنجا که لیموترش ماده غذایی غنی از ویتامین C است و این نوع ویتامین، بدن را در برابر بیماریهای عفونی محافظت میکند، بنابراین توصیه میشود این ماده غذایی به همراه هر نوع غذایی اعم از خورشت، سالاد و غیره مصرف شود.
از آنجا که از لیمو ترش، آبلیموهای صنعتی و دستی تهیه و مصرف میشود، باید متذکر شد که آبلیموهای دستی در بطریهای تیره یا در محلهای تاریک از جمله کابینت و یخچال نگهداری شوند، چرا که ویتامین C موجود در آن به نور و حرارت حساس بوده و از بین میروند. در آبلیموهای صنعتی نیز باید به کد بهداشتی، پروانه ساخت و مهر استاندارد کالا توجه شود و از مصرف آبلیموهای با مارکهای غیر معتبر اجتناب شود.