به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با انتشار اطلاعیهای، ضمن اشاره به احتمال آلودگی سطح انواع میوه و تره بار به ویروس کرونا و لزوم استفاده از ماسک و دستکش یکبار مصرف هنگام دستچین کردن انواع محصولات در میادین میوه و تره بار، بر رعایت نکاتی همچون ضدعفونی کردن میوه و تره بار در منزل و قبل از استفاده تاکید کرد.
براساس این راهنما، تمام میوهها، سبزیجات و صیفیجات خریداری شده در منزل باید در ظرف حاوی محلول ضدعفونی مخصوص شستوشوی میوه با توجه به مدت زمان مندرج بر روی بستهبندی محلول قرار داده شده و پس از شستن دستها، تمام سطح محصولات به خوبی شستوشو و کاملاً آبکشی شوند.
بیشتر بخوانید:
آیا باید خریدهای روزانه را ضدعفونی کنیم؟
ویروس کرونا؛ چگونه سبزیجات را شستشو دهیم؟
روش صحیح نگهداری از گوشت و تخممرغ در دوران قرنطینه خانگی
البته در صورتی که محلول مخصوص ضدعفونی در دسترس نباشد، به منظور ضدعفونی کردن انواع میوه، سبزی و صیفی، میتوان از چند قطره مایع ظرفشویی برای تمام سطح محصولات استفاده کرد و پس از شستن دستها، نسبت به شستوشو و آبکشی کامل محصولات اقدام کرد.
این راهنما به شهروندان توصیه کرده است که از هرگونه تست کردن هر گونه محصولی از جمله انواع میوههای نوبرانه در بازار، اکیداً اجتناب کرده و همچنین به هیچ عنوان محصولاتی مانند خربزه و هندوانه را به شرط چاقو خریداری نکرده و از درخواست قاچ کردن این محصولات توسط فروشنده خودداری کنند.
در پایان این راهنما، با تاکید بر ماندگاری ویروس کرونا بر روی کیسههای پلاستیکی به مدت ۲ تا ۳ روز، از شهروندان خواسته شده تا به محض ورود به منزل، محتویات داخل نایلکس به ظرف تمیزی منتقل کرده و کیسههای پلاستیک حاوی این محصولات را دور بیندازند.