Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 10:11

25
خرداد
ترفند‌های درست کردن برگه زردآلوی خانگی

ترفند‌های درست کردن برگه زردآلوی خانگی

در گزارش زیر طرز تهیه برگه زردآلوی خانگی را به شما آموزش می دهیم.زردآلو یکی از میوه‌های دوست داشتنی است که معمولا نمی‌توان بیشتر از چندروز یا یک هفته آن را نگه داشت.

زردآلو یکی از میوه‌های دوست داشتنی است که معمولا نمی‌توان بیشتر از چندروز یا یک هفته آن را نگه داشت، اما اگر بتوانید به شیوه صحیح زردآلو را در منزل خشک کنید تا دوسال قابل نگهداری است. برای این کار می‌توانید زردآلو را با قیمت مناسب تهیه و به شیوه زیر کاملا خشک کنید تا در هر زمان که تمایل داشتید استفاده کنید.

بیشتر بخوانید:

روش های خشک كردن گوجه فرنگی

ترفند‌هایی برای تهیه برگه زردآلوی خانگی

 

بیشتر بخوانید:

4روش خشک کردن آلبالو با توستر یا سولاردم

 

خشک کردن زردآلو در آفتاب
خشک کردن زیر آفتاب یکی از روش‌های سنتی است که در نگهداری مواد غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای خشک کردن زردآلو در آفتاب به دمای بالاتر از ۲۳ درجه سانتی گراد احتیاج دارید. ابتدا زردآلو‌های خود را با دقت انتخاب کنید و سپس آن‌ها را بشویید تا خاک و سموم دفع آفات از پوست آن پاک شود. هسته میوه‌ها را جدا و قبل از این‌که آن‌ها را به دو یا چهار قسمت، خرد کنید، توصیه می‌شود یکنواختی را رعایت کنید، زیرا در این صورت قطعات خرد شده با سرعت نسبتاً مساوی خشک می‌شود.

زردآلو‌ها را به طور یکنواخت روی صفحه شیرینی پزی بچینید. شایان ذکر است استفاده از صفحه شیرینی پزی بیشتر توصیه می‌شود، زیرا تمیز کردن آن را راحت‌تر می‌کند.

زردآلو‌ها را با یک پارچه توری یا تنظیف بپوشانید و زیر آفتاب قرار دهید. پوشش مانع از بروز آلودگی و حشرات در میوه‌ها طی فرایند خشک کردن می‌شود.

بشتر بخوانید:

آموزش خشک کردن پسته تازه در خانه

 

خشک کردن زردآلو در فر
مراحل خشک کردن در آفتاب را از چیدن زردآلو تا تمیز کردن آن‌ها دنبال کنید. این مراحل درباره کلیه روش‌های خشک کردن زردآلو که همیشه به عنوان آماده سازی استفاده می‌شود، بسیار کاربرد دارد.

نیمی از زردآلو‌های آماده را روی صفحه سیمی قرار دهید. اطمینان حاصل کنید که هیچ میوه‌ای در تماس با دیگری نیست. قبل از قرار دادن صفحه سیمی در فر، فر را روی ۶۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. بگذارید میوه‌ها حدود ۱۲ ساعت در فر باشد و گاهی آن‌ها را بررسی کنید وبچرخانید.

نکات حرفه ای!‌
می‌توانید مقداری آب لیمو روی زردآلو‌ها قبل از خشک کردن اسپری کنید. آب لیمو باعث جلوگیری از قهوه‌ای شدن زردآلو می‌شود.

منبع: خراسان

برچسب ها: برگه زردآلو تعداد بازديد: 461 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز