خرما، زولبیا و بامیه همواره پای ثابت سفره افطار هستند و حالا باید بدانیم چگونه آنها را ضد عفونی کنیم تا از ویروسها به ویژه ویروس کرونا پاک شوند.
بیشتر بخوانید:
چگونه خرما را ضدعفونی کنیم؟
آیا باید خریدهای روزانه را ضدعفونی کنیم؟
کیسه و جعبه مقوایی که برای بسته بندی محصول در نظر گرفته شده ممکن است آلوده به ویروس کرونا باشد بنابراین بسته بندیهای خرما را پس از بازگشت به منزل، مانند سایر بستههای خریداری شده، قبل از استفاده بشویید و ضد عفونی کنید.
قبل از مصرف، ابتدا خرما را بطور مجزا با آب سالم و پاکیزه بشوئید چراکه خرما از جمله خوراکیهایی است که باید پیش از مصرف شسته شود تا از آلودگیهای احتمالی در زمان برداشت و بستهبندی و عرضه پاک شود. اگر از تمیز بودن خرما مطمئن نیستید بهتر است قبل از مصرف، خرماها را روی حرارت ملایم در قابلمه به گونهای حرارت دهید که حرارت به همه نقاط خرما برسد.
خرمای تازه باید در دمای یخچال و به دور از گرمای محیط نگهداری شود، اما نگهداری خرمای خشک بیرون از یخچال و درون ظروف در بسته اشکالی ندارد.
از مصرف زیاد خرما هم مثل سایر مواد قندی و شیرین خودداری کرده و به میزان متعادل و در حد دو، سه عدد در زمان افطار یا سحر میل کنید.
بیشتر بخوانید:
آیا میتوان پول را ضدعفونی کرد؟
چطور کارت سوخت را ضدعفونی کنیم؟
منبع: برنا