عبدالرضا بیگناه در پاسخ به اینکه آیا شکرک زدن عسل نشان دهنده نامرغوب بودن عسل است یا خیر گفت: به دلیل اینکه عسل را نمیشناسیم تصور میکنیم هر زمان که عسل شکرک زد پس تقلبی است، در حالی که این تفکر کاملا اشتباه است و شکرک زدن عسل دلیل بر نامرغوبی آن نیست بلکه اتفاقا برعکس است، یعنی عسل طبیعی و خالص بعد از چندماه شکرک میزند و عسلی که شکرک نزند حتما به آن مواد نگهدارنده اضافه شده است.
وی با بیان اینکه عسل ماندگاری بالایی دارد، گفت:هرچه رطوبت عسل بیشتر باشد زودتر شکرک میزند و اگر رطوبت آن نیز کمتر شود این پدیده دیرتر اتفاق میافتد.
رییس انجمن ملی زنبورداران و تولید کنندگان عسل ایران در بخش دیگری از صحبت هایش با بیان اینکه سالانه حدود ۸۵هزارتن عسل در کشور تولید و حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ تن صادر میشود، اظهار کرد: استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، کردستان، مازندران و فارس بیشترین تولیدات عسل را دارند.
بیشتر بخوانید:
عسل با کیفیت این نشانه ها را دارد
به گفته او، گاهی مردم عسل را از افراد متفرقه و بدون هیچ نام یا لیبلی خریداری میکنند که سرشان نیز کلاه میرود.
بیشتر بخوانید:
5روش تشخیص عسل طبیعی از عسل تقلبی!
وی اضافه کرد: افراد میتوانند براساس ذائقه شان عسل مورد نظر را تهیه کنند و شرکتهای بسته بندی نیز معمولا مشخصات عسل را بر روی بسته ذکر میکنند تا افراد با آگاهی از محتویات آن، نسبت به خرید عسل اقدام کنند.
بیگناه در پایان گفت: قیمت عسل معمولی کیلویی ۲۵ تا ۳۰ هزار تومان و عسل مرغوب کیلویی حدودا ۱۲۰هزار تومان است.
منبع: ایسنا