نکته قابل توجه، اما این است که پیاز داغ باید به بهترین حالت ممکن درست شود تا شکل آن در غذا زشت نشود؛ برای غذاهایی مثل آش رشته و .. هم که پیاز داغ را روی غذا میریزیم باید زیبایی آن چندبرابر باشد. «ایرنا زندگی» فوت و فن طبخ پیاز داغ مجلسی را آموزش میدهد.
۱. در ابتدا باید دقت زیادی روی خرد کردن پیازها داشته باشیم؛ بهتر است پیازها را به صورت خلالی یا نگینی خرد کنیم و اندازهها یکسان باشد.
۲. نکته بعدی این است که پیازها را باید در روغن داغ بریزیم و شعله گاز هم ملایم باشد؛ زیرا شعله زیاد پیازها را سریع میسوزاند و شعله بسیار کم هم پیازها را خمیری میکند.
۳. بهترین روغن برای سرخکردن پیاز کنجد است؛ زیرا مقاومت بالایی در برابر حرارت دارد و میتوانید چندین بار از آن برای سرخکردن پیاز استفاده کنید.
۴. برای خوشرنگ شدن پیاز کمی زعفران به آن استفاده کنید تا طلایی و زیبا شود.
۵. روش دیگری هم هست که گفته میشود پیازها را چند دقیقه در آب جوش قرار دهید و بعد از آبکش کردن روی آن آب سرد بگیرید و وقتی آب آن کاملا گرفته شد، سرخ کنید.
۶. با توجه به استفادهای که از پیاز میکنید، مقداری نمک و فلفل به آن بزنید.
۷. بعد از اینکه پیازها سرخ شد آنها را در آبکش بریزید و سپس روی یک دستمال قرار دهید تا روغن آن کاملا گرفته و چیپسی شود.
۸. بهتر است پیاز داغ را در فریزر نگهداری کنید و هر موقع خواستید از آن استفاده کنید.
منبع: ایرنا زندگی