ترفندهای آشپزی که افراد مختلف در آشپزخانه استفاده میکنند بسیار متنوع و زیاد است. بنابراین، یاد گرفتن فقط تعدادی از آنها هم میتواند از شما یک آشپز حرفهای بسازد. اگر مشتاق هستید در مورد این ترفندها بیشتر بدانید از شما دعوت میکنیم تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.
۱- تخممرغ خام را به مدت یک دقیقه تکان دهید و سپس آن را آبپز کنید. پس از پخت یک تخممرغ کاملا طلایی در اختیار خواهید داشت.
۲- برای درست کردن ساندویچبستنی بهتر است از چاقوی تیز و داغ استفاده کنید. یعنی چاقوی موردنظر را اول داغ کنید و سپس بستنی لیتری را با آن برش دهید تا کاملا یکدست و سریع برش بخورد.
بیشتر بخوانید: جالبترین ترفندهای آشپزی که نمیدانستید!
۳- پنیر موردنیاز برای آشپزی خود را با پلاستیکش برش دهید تا پس از در آوردن پنیر، بتوانید از پلاستیک آن برای بستهبندی باقیماندهی پنیر استفاده کنید.
۴- سبزیهایی که زرد و پلاسیده شدهاند را دور نریزید. آنها را درون قالب یخ بریزید و رویشان را با روغن زیتون بپوشانید. سپس قالبهای یخ را در فریزر قرار دهید. از این یخهای روغنی میتوانید برای سالاد و پاستا بهره بگیرید.
۵- اگر در خانه وردنه ندارید لازم نیست نگران باشید، کافیست از یک بطری شیشهای برای پهن کردن خمیر کمک بگیرید.
۶- اگر میخواهید پیتزایی که از دیشب مانده دوباره همان طعم و عطر تازهی خود را داشته باشد، به جای گرم کردن آن در مایکروفر، پیتزا را در تابه و روی اجاق گاز گرم کنید.
۷- نان پنیری یکی از خوشمزهترین میانوعدههاست. برای تهیه این نان کافیست یک قرص نان باگت را با چاقوی ارهای و به صورت شبکهای برش دهید. سپس در میان برشها، پنیر ورقهای بگذارید. لابهلای پنیر و نان میتوانید سیر، پیازچه یا سبزیجات معطر بریزید. کره آب شده روی سطح نان بمالید و نان را به مدت چند دقیقه درون فر یا مایکروفر بگذارید.
۸- برای برش دادن تعداد زیادی گوجهفرنگی گیلاسی به طور یکدست و هماندازه میتوانید آنها را درون بخش زیرین بشقاب چینی بریزید. یک بشقاب دیگر (پشت و رو) روی گوجهفرنگیها بگذارید و با یک چاقوی بزرگ و کاملا تیز از میان شکاف بین دو بشقاب، گوجهفرنگیها را برش دهید.
۹- وقتی شیشه نوتلا خالی میشود، آن شکلاتهای خوشمزه که به دیواره چسبیده را نمیتوان به راحتی تمیز کرد. برای اینکه این حجم از نوتلا هدر نرود توصیه میکنید مقداری شیر داغ کنید و درون شیشه نوتلا بریزید. در شیشه را ببندید و آن را هم بزنید تا یک هاتچاکلت (شکلات داغ) خوشمزه و لذیذ بدست بیاید.
۱۰- خامه ترش را با یک قاشق غذاخوری خردل و سفیدهی تخممرغ همزده و پفکرده مخلوط کنید و از آن به عنوان جایگزین سس مایونز در غذا و سالاد بهره بگیرید.
۱۱- برای اینکه کلم بروکلی و کرفس برای مدت طولانیتری سالم و تازه بماند بهتر است آنها را درون فویل آلومینیومی بپیچید و سپس در یخچال قرار دهید.
۱۲- اگر در کنار سیبزمینیها چند عدد سیب درختی قرار دهید دیگر هرگز جوانه نخواهد زد. سیب حاوی مادهای به نام اتیلن است که از جوانه زدن و رویش انشعابی پیشگیری میکند.
۱۳- اگر سینی فر بزرگ است و شما به وسعت کمتری از آن نیاز دارید، با استفاده از فویل یک دیواره درست کنید.
۱۴- احتمالا در دستورهای شیرینیپزی زیاد با واژه خامههمزده و خامه فرمگرفته مواجه شدهاید. درست کردن این خامه در خانه بسیار آسان است. فقط کافیست یک قاشق غذاخوری شکر سفید را با همراه مقدار بسیار کمی نمک درون شیشه خامه غلیظ بریزید. آن را تا جایی که میتوانید هم بزنید تا یک خامه فرمگرفته در اختیار داشته باشید.
۱۵- برای ساختن یک سبد خوردنی شیک و خوشمزه فقط کافیست کمی خلاقیت و حوصله داشته باشید. برای این منظور، بادکنک را باد کنید. آن را از سمت باریک، درون یک کاسه یا پیاله بگذارید. بادکنک را با یکدست نگه دارید و با دست دیگر شکلات آب شده را روی قسمت پهن بادکنک بریزید. توجه کنید که این کار باید با نظم و حوصله انجام شود. سپس بادکنک و کاسه را درون یخچال بگذارید تا شکلات سفت شود. پس از خارج کردن سبد از یخچال، بادکنک را با سوزن بترکانید.
۱۶- برای سالم و تازه نگه داشتن نیمهی آووکادویی که برش دادهاید میتوانید مقداری سرکه سیب روی آن اسپری کنید. یا آووکادو را به همراه یک قاچ پیاز درون یک ظرف شیشهای بگذارید و در یخچال قرار دهید.
۱۷- آناناس را همیشه سر و ته نگهداری کنید. این کار باعث میشود تا این میوه سریعتر برسد و طعم شیرینتری هم داشته باشد.
۱۸- قبل از آبپز کردن تخممرغ با کمک سوزن یک حفره ریز در پوستهی آن ایجاد کنید تا پس از پخت پوست تخممرغ راحت جدا شود.
منبع: روزیاتو