با شیر ترش شده چه کنیم ؟
کلسیم موجود در شیرهای تاریخ مصرف گذشته برای شادابی و تقویت رشد گل و گیاهان عالیست .
آیا شیر را می توان بعد از گذشتن تاریخ انقضا، مصرف کرد؟
1 - شادابی گلدان ها
کلسیم موجود در آن برای شادابی و تقویت رشد گل و گیاهان عالیست مقداری از شیر را با آب ترکیب و در گلدان یا باغچه بریزید
2 - استفاده از شیر بریده شده برای برق انداختن نقره
به شیر بریده شده در حال جوشیدن مقداری سرکه اضافه کنید، و بعد وسایل نقره را به مدت نیم ساعت درون آن قرار دهید؛ تا کدری آنها از بین برود و با آب گرم، صابون و مسواک نرم آنها را بشویید. با این روش می توانید از شیر ترش شده خود استفاده مفید داشته باشید و نقرهجات خود را برق بیندازید.
3 - از بین بردن کک و مک
شیر ترش شده ممکن است کک مک ها را کامل از بین نبرد ولی می تواند کمک کند رنگ آن ها کمی روشن شود و این به علت اسید لاکتیک موجود در آن است. میزان این اسید در شیر ترش شده بسیار بیشتر از شیر ترش نشده است. برای این کار کافی است صورت تان را با مخلوط شیر ترش شده و آب بشویید.
4 - درست کردن پنیر با استفاده از شیر بریده شده
حتمن تا حالا بارها و بارها شده که وقتی دارید شیر میجوشید منتظر میمانید تا با لذت تمام کمی کاکائو در آن ریخته و شیر کاکائوی خوشمزهای صرف کنید غافل از اینکه وقتی چند لحظه از گرم شدن شیر میگذره میبینید که ای وای شیر حالت اولیه خودشو نداره و اصطلاحن بریده.
و با هزاران امید و آرزویی که در سر میپروراندید مجبور میشوید شیر را در ظرفشویی خالی کنید و به سراغ بعدی بروید
حال آنکه دلایل مختلفی بر این بریدن مترتب است یکی از مشهودترین آنها گذشتن تاریخ مصرف شیر
جالبه بدونین که با همین شیر بریده و کمی ذوق و تبحر میشه پنیر درست کرد!!! بله درست خوندین پنیر
اگه تعداد شیرهایی که حدس میزنین خراب هستن زیاده (یعنی به احتمال زیاد هنگام جوشیدن میبرن) خیلی راحت برخورد کنید و با قصد ساخت پنیر به اونها نگاه کنید.
شیر سالم را چگونه از شیر ناسالم تشخیص دهیم؟
شیر برای سلامت بدن بسیار ضروری است اما نوشیدن شیر فاسد یا آلوده می تواند باعث بیماری های خطرناکی شود.
روش های تشخیص شیر سالم در اینجا معرفی شده است. شیر و سایر محصولات لبنی برای سلامت بدن بسیار مفید است اما در برخی کشورهای خارجی تقلب در زمینه تولید شیر صورت می گیرد که می تواند سبب ابتلای افراد به انواع بیماری های گوارشی، مشکلات قلبی عروقی یا واکنش های شدید آلرژیک شود به همین دلیل باید قبل از مصرف شیر از سالم بودن آن مطمئن شویم.
کارشناسان حوزه بهداشت هشدار می دهند در تکنیک های شناسایی سلامت شیر به دلیل استفاده از اسید تنها افراد متخصص در محیط آزمایشگاهی به انجام این کار بپردازند زیرا استفاده از وسایل آزمایشگاهی در محیط خانه کار بسیار خطرناکی محسوب می شود.