من همیشه فصل غوره های ریز و بدون هسته که می شوند، (اصطلاحا به آن غوره عسگری می گویند) مقداری فریز می کنم و برای بعضی غذاها و خورش ها استفاده می کنم، برای انواع خورش، مرغ، انواع خوراک ها و کلا هر غذاهایی که طعم ترش دارد با این غوره ها عالی می شوند.
یکی از راه های نگهداری غوره و استفاده آن در دیگر مواقع سال، فریز کردن غوره هست.
در این صورت می توانیم در مواقع دیگر هم از داشتن غوره و استفاده از آن داخل غذاها لذت ببریم.
اکثرا این غوره ی فریز شده را، مثل غوره ی تازه برای داخل بعضی غذاها استفاده کنید.
برای فریز کردن غوره هم می توانید داخل نایلون بریزید یا ظرف در دار فرقی ندارد. فقط مهم این است که خوب در آن را ببندید و محکم باشد.
غوره را خوب بشویید و دانه دانه کنید بگذارید خوب خشک شود و آب آن برود.
بسته بندی کنید و داخل فریزر بگذارید.
دقت کنید حتما آب غوره ها کشیده شود و خشک شوند. در این صورت موقع استفاده به راحتی می توانید غوره ها را حتی دانه دانه بردارید و به هم نمی چسبند و کاملا جدا هستند.
غوره ی فریز شده بعد از اینکه از فریزر در بیاید تغییر رنگ می دهد و رو به قهوه ای می رود.