اجرای انواع لامپ نورپردازی نمای ساختمان می تواند جلوه ای زیبا و خاص را در هر محیط ساختمانی ایجاد کند. لامپ ها و چراغ های فضای بیرونی خانه علاوه بر ایجاد روشنایی، نقش مهمی در دکوراتیو و زیبایی ساختمان بر عهده دارند.
به دلیل تنوع این چراغ ها در بازار شما باید بر اساس سبک و طراحی ساختمان آن ها را انتخاب کنید. اگر مایل هستید با انواع لامپ نورپردازی محیط بیشتر آشنا شوید، بهتر است تا انتها این نوشته با ما همراه باشید.
انواع لامپ نورپردازی نمای ساختمان
نورپردازی نمای ساختمان ، یکی از عوامل مهمی است که می تواند در افزایش قیمت ملک، زیبا سازی و معماری آن تاثیر مثبت بگذارد. استفاده از انواع لامپ نورپردازی ساختمان علاوه بر افزایش جذابیت ظاهری، می تواند بر روی احساسات افراد نیز در خصوص محیط اثرگذار باشد.
در ادامه انواع مختلفی از لامپ نورپردازی نمای ساختمان را مورد بررسی قرار خواهیم داد.
-
پروژکتورها و وال واشر
پروژکتورهای LED بیشترین کاربرد را در سازهای سنگی و بتنی دارند؛ چرا که می توانند نوری پرتابی و متمرکز تولید کنند و بخش عظیمی از نمای این ساختمان ها را روشن نمایند. پروژکتورها در انواع مختلفی از رنگ ها و اندازه ها موجود هستند که می توانند برای ایجاد جلوه های مختلف نورپردازی استفاده شوند. برای اجرای نورپردازی نمای ساختمان با پروژکتور می توانید از نمونه های ال ای دی یزدنور با بهترین متریال کمک بگیرید.
لامپ های وال واشر نیز نوری یکنواخت، اما گسترده را از خود ساطع می کنند؛ به همین خاطر می توانید در اجرای نمای ساختمان از آن ها استفاده کنید. وال واشرها نیز در انواع مختلفی از رنگ ها و اندازه ها تولید و عرضه می شوند. پس با توجه به نیاز و نورپردازی مطلوب فضا مد نظر می توانید از انواع لامپ نورپردازی نمای ساختمان مانند پروژکتور و وال واشر استفاده کنید.
-
نورپردازی نمای ساختمان با لامپ های LED
لامپ های ال ای دی با مصرف پایین انرژی و عمر بالا، بهترین نوع ، چراغ خطی توکار در بازار به شمار می رود که می توان از طیف رنگی گسترده آن برای نورپردازی نمای اطراف ساختمان استفاده کرد. این چراغ ها در تنوع زیاد تولید می شوند و شما می توانید بر اساس معماری و نوع ساختمان مدنظر آن ها را خریداری نمایید.
-
اجرای نورپردازی با چراغ های تابش نقطه ای یا اسپات لایت
چراغ های اسپات لایت با روشنایی بخشیدن به بخش های مختلف نمای ساختمان، خاص ترین نورپردازی نمای ساختمان را ایجاد می کنند. این لامپ ها در بیشتر بخش های نمای ساختمان مانند ستون ها، مجسمه ها، کنده کارهای خاص و دیگر جزئیات ساختمان مورد استفاده قرار می گیرند.
از ویژگی هایی که باعث خاص تر شدن این محصول می شود، می توان به ضد آب بودن و مقاومت بالای آن در برابر باران و برف اشاره کرد. به همین خاطر فرقی ندارد که در مناطق برفی، شرجی و یا بارانی زندگی می کنید یا نه؛ چرا که می توانید بدون مشکل از این محصول استفاده کنید و ظاهری زیبا و خاص را به محیط ساختمان خود ببخشد.
-
چراغ نمای دکوراتیو
چراغ نمای دکوراتیو به دلیل طراحی جذاب و خاص توانسته در سال های اخیر در لیست پرطرف دارترین انواع لامپ نورپردازی نمای ساختمان قرار بگیرد. این لامپ ها به دو صورت آویز و دیواری در بازار موجود هستند و شما می توانید برای نورپردازی ساختمان از آن ها استفاده کنید.
-
لامپ های فلورسنت
یکی دیگر از انواع لامپ های نورپردازی نمای ساختمان کم مصرف، لامپ های فلورسنت است. این لامپ ها نور فراگیر و یکنواختی را به ساختمان منتشر می کند، به همین خاطر می توانید برای نور پردازی نمای بیرونی ساختمان به خوبی آن ها را اجرا کنید. در ضمن تابش حرارتی این لامپ ها به نسبت لامپ های معمولی کمتر است.
-
نورپردازی نما با جت لایت
جت لایت ها نوعی نور افکن پایه دار هستند که بر روی سطح اجسام و یا زمین نصب می شوند. این نور افکن ها می توانند نوری خطی و پرشتابی را به سمت ساختمان ها پرتاب کنند. کسانی که به دنبال نورپردازی نمای ساختمانی به صورت ستونی با برد بالا هستند، میتوانند از جت لایت ها استفاده کنند.
این لامپ ها به گونه ای ساخته می شوند تا در برابر عوامل محیطی ماند سرما، گرما، نور آفتاب و بارش شدید باران دچار هیچ گونه آسیب و مشکلی نشوند. پس با خیال آسوده آن را در حیاط و یا چمن منزل نصب کنید و از روشنایی و نورپردازی نمای بیرونی ساختمان خود لذت ببرید.
-
لامپ های هالوژن نمای ساختمان
در لیست انواع لامپ نورپردازی نمای ساختمان، نوبت به معرفی لامپ های هالوژن با نورهای گرم و طبیعی می رسد. لامپ های هالوژنی یکی دیگر از انواع چراغ های نمای ساختمان هستند که قابلیت تنظیم شدت نور دارند. این لامپ ها را می توان به مدت طولانی استفاده کرد و معماری ساختمان های کلاسیک را به کمک آن دو چندان زیبا تر نمود.
-
نورپردازی نما به کمک لامپ های نئونی
لامپ های نئونی یکی دیگر از انواع لامپ نورپردازی نمای ساختمان هستند. این لامپ ها به دلیل ایجاد خطوط نوری رنگا رنگ و خاص، بیشتر در نمای ساختمان های شهری و تجاری برای نمایش نام تجاری شرکت و یا تبلیغات برند کاربرد دارند.
چگونه باید نورپردازی نمای ساختمان را انجام داد؟
برای اینکه بتوانید بهترین نور پردازی نمای ساختمان را انجام دهید، لازم است علاوه بر توجه به زیبایی ظاهری ساختمان به برخی پارامترها که در ادامه آن ها را بررسی می کنیم، توجه کنید.
- برای کاهش مصرف انرژی برق می توانید از چراغ های LED برای نورپردازی نمای ساختمان استفاده کنید. این لامپ ها علاوه بر مصرف انرژی پایین تر، دارای طول عمر بیشتر و سازگاری بهتری با محیط زیست هستند.
- پیش از اجزای انواع لامپ نورپردازی نمای ساختمان، هدف خود را از اجرای این کار را مشخص کنید و بر روی هدف تان تمرکز داشته باشید. این کار باعث می شود که ساختمان شما لوکس تر و زیباتر به نظر برسد.
- بهتر است رنگ لامپ نورپردازی با دیگر متریال به کار رفته در ساختمان تناسب و هماهنگی داشته باشد.
- برای اینکه بتوانید شدت نور نمای ساختمان را به درستی تنظیم کنید؛ از یک متخصص در این زمینه کمک بگیرید.
- مخفی بودن انواع لامپ نورپردازی نمای ساختمان یکی از موارد مهم در اجرای نورپردازی اصولی است؛ چرا که میزان مخفی بودن نور نمای ساختمان تاثیر مستقیمی با ارتباط مخاطب و خستگی چشم دارد. هر چقدر نور به صورت مناسب بخش شود، جلوه ای زیباتر و شیک تری را به نمایش می گذارد.
سوالات پر تکرار در مورد نورپردازی ساختمان
نحوه نصب انواع لامپ نورپردازی نمای ساختمان به چه صورت است؟
نصب چراغ های نورپردازی ساختمان با توجه به مکانی که در آن قرار می گیرند متفاوت است. با نصب نورها و چراغ ها در جای درست خود می توانید نمای بهتر و زیباتر به ساختمان ببخشید و معماری آن را برجسته تر نشان دهید.
آیا میتوان از ریسه های شلنگی برای اجزای نورپردازی نمای ساختمان استفاده کرد؟
امکان استفاده از ریسه های ال ای دی خطی و شلنگی بر روی فریم پنجره ها و دیگر بخش های ساختمان وجود دارد. با اجزای این ریسه ها در رنگ های مختلف می توانید ظاهر نمای ساختمان را چند برابر زیباتر کنید.
قیمت انواع لامپ نورپردازی نمای ساختمان چقدر است؟
قیمت لامپ های نورپردازی ساختمان به فاکتورهای مهمی مانند مدل آن، کیفیت، توان و قدرت نوردهی بستگی دارد. بدون شک هر مدلی که قدرت، توان و کیفیت بالاتری داشته باشد، با قیمت بیشتری به فروش می رسد.