بانو اسفندیاری
برای آماده کردن بذر، ۲ لیوان گندم را خیس کنید. بعد داخل یک دستمال نخی بریزید و دستمال را داخل یک آبکش بگذارید تا آب کاملا تخلیه شود.
روزی یک مرتبه گندمها را خیس کنید. بعد از سه تا چهار روز، گندمها ریشه و جوانه میزنند.
یک تخته کیک بزرگ یا یک تکه یونولیت 50×50 و به ضخامت 5 سانتیمتر تهیه کنید.
کل زمینه را به جز قسمتی که عروسکها و میز آیینه و شمعدان قرار میگیرد، با پنبه روکش کنید.
گندمها را به ضخامت ۵ سانتیمتر روی پنبه بریزید. در مرحله آخر، عروسکهایی که تهیه کردهاید را در جاهای خالی قرار دهید و ظرفهای هفتسین را کنار آنها قرار دهید.
برای میز هم میتوانید از یک وسیله مناسب استفاده کنید و یک تکه پارچه روی آن قرار دهید تا حالت رومیزی پیدا کند.
برای این مدل میتوانید از عروسکهای سنتی یا محلی هم استفاده کنید.
روز اول، یک نایلون که دو جای آن را سوراخ کردهاید، روی سطح کار قرار دهید و در یک محیط پر نور و خنک بگذارید.
روز دوم، روکش نایلونی را از روی کار بردارید.
از روز سوم میتوانید سبزه را به محیط بیرون از خانه منتقل کنید. بعد از ۱۰ روز سبزه شما آماده است.