Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 22:10

15
آذر
اگر ۴۰ ساله شده اید، این مطلب را حتما بخوانید

اگر ۴۰ ساله شده اید، این مطلب را حتما بخوانید

با افزایش سن بخش‌های مختلف بدن تغییراتی می‌کنند و نیاز به مراقبت‌های بیشتری دارید، یکی از مهم‌ترین مسائل که بعد از ۴۰ سالگی باید مد نظر قرار بگیرند، تغذیه است.

به گزارش بهداشت ،کاهش سوخت و ساز بدن با افزایش سن و تغییردرتعادل هورمون ها، علت ابتلا به بسیاری از بیماری‌های مزمن بعد از۴۰ سالگی است. با این حال، رعایت یک رژیم غذایی سالم دراین سنین، از بارابتلا به بسیاری از شرایط پزشکی خطرناک می‌کاهد. به طور کلی برای مبارزه با بیماری‌های مزمن، نیاز زنان و مردان با افزایش سن به مصرف سوپرفود‌ها یا غذا‌های شگفت انگیز بیشتر می‌شود.

تمشک

بسیاری از بیماری‌های گوارشی در زنان بالای ۴۰ سال، مرتبط با کاهش سلامت روده و هضم نشدن مواد غذایی است. کمبود فیبر در رژیم غذایی، یکی از علل بروز این مشکلات است. متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند روزانه باید ۲۰ تا ۳۰ گرم فیبر از طریق رژیم غذایی وارد بدن شما شود. این در حالی است که مصرف یک فنجان تمشک، بیش از ۸ گرم فیبر به بدن می‌رساند.

 

بیشتربخوانید:

باید ونبایدهای زنانه بعد از 40سالگی

 

 

عدس

این ماده غذایی نه تنها به هضم فیبر کمک می‌کند، بلکه سرشار از مواد مغذی مانند پروتئین و آهن است و میزان قند خون را نیز در محدوده سالم نگه می‌دارد.

کدو تنبل

تحقیقات موسسه ملی سرطان ایالات متحده نشان داده که کاروتنوئید‌هایی مانند بتاکاروتن در کاهش ابتلا به بسیاری از سرطان‌ها به ویژه سرطان سینه مفید است. همه سبزیجات قرمز، زرد، بنفش و نارنجی و همچنین سبزیجات حاوی برگ‌های سبز تیره، غنی از کاروتنوئید‌ها هستند. هویج نارنجی و کدو تنبل، در واقع ستاره‌های بتاکاروتن محسوب می‌شوند.

گوجه فرنگی

بنا بر تحقیقات مجله بین المللی تحقیقات و درمان سرطان، علاوه بر بتاکاروتن، یک آنتی اکسیدان خوراکی به نام لیکوپن نیز در جلوگیری از سرطان نقش مهمی دارد. میوه‌ها و سبزیجات قرمز رنگ مانند گوجه فرنگی، هندوانه، پاپایا و فلفل قرمز، همگی منابع خوبی از لیکوپن هستند. جالب است بدانید پخت گوجه فرنگی به جذب بیشتر لیکوپن موجود در آن کمک می‌کند.

تخم کتان

روغن تخم کتان برای کنترل کلسترول بسیار عالی است. اما مهم‌تر از این ها، دانه‌های تخم کتان سرشار از امگا۳ و وجودش در برنامه رژیم غذایی همه ضروری است. با این دانه‌ها می‌توانید بیماری قلبی، دیابت، سرطان و التهاب‌های بدن را کاهش دهید.

 بیشتر بخوانید:

راه های جذاب شدن در اولین برخورد

چگونه یک زن قوی باشیم؟

جذابیت برای خانم ها مهم تر است یا زیبایی ؟

 

 

برچسب ها: چهل سالگی، کلسترول، بیماری های گوارشی، 40 سالگی تعداد بازديد: 250 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز