تحریریه ماهنامه دنیای تغذیه
پزشكان هشدار دادند: «كسانی كه گوشت قرمز دوست دارند و زیاد مصرف میكنند، بیشتر در معرض ابتلا به سرطانهای خاص مثل سرطانهای گلو و معده هستند».
با كاهش مصرف همبرگر و كباب میتوان احتمال ابتلا به سرطانها را كاهش داد.
متخصصان آمریكایی با بررسی و مطالعه بر روی 500 هزار فرد بالغ دریافتند كه هر چند نرخ ابتلا به این دو سرطان چندان زیاد نیست، اما در همان تعداد اندك هم كسانی كه گوشت قرمز زیاد مصرف میكنند، بیشتر در معرض ابتلا به این بیماریها هستند.
متخصصان میگویند: «كسانی كه 20 درصد بیشتر گوشت قرمز مصرف میكنند، احتمال ابتلای آنها به این سرطانها 79 درصد افزایش مییابد».
كارشناسان تاكید كردند: «برای اثبات این ارتباط هنوز انجام بررسیهای بیشتر مورد نیاز است».