Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 18 اردیبهشت 1403 - 10:57

11
دی
آواکادو؛ غذا به شکل میوه

آواکادو؛ غذا به شکل میوه

آواكادو از نظر تغذیه یك غذای كامل محسوب می‌شود. آواكادو دارای انرژی بالا و چربی قابل توجهی است. افرادی كه دارای اضافه وزن هستند، باید در مصرف آن اعتدال داشته باشند.

دکتر لادن گیاهی؛‌ متخصص تغذیه

 

بیشتر چربی موجود در آواكادو از نوع چربی غیراشباع بایك باند مضاعف است كه باعث افزایش سطح كلسترول خون نمی‌شود.

نصف آواكادو تامین كننده 4 میلی‌گرم ویتامین E است. به مردان و زنان توصیه می‌شود حداقل روزانه به ترتیب 4میلی‌گرم و3 میلیگرم ویتامین E دریافت كنند.

در طب سنتی چین از خاصیت خنك كنندگی آواكادو برای تعادل عملكرد كبد و نرم كردن ریه‌ها و همچنین دستگاه گوارش استفاده می‌شود.

آواكادو منبع مس است و از آن برای تشكیل سلول‌های خونی نیز استفاده می‌شود.

آواكادوی رسیده كه به راحتی هضم و جذب می‌شود منبع غذایی خوبی برای بهبود زخم پستان در مادران شیرده است.

ویتامین E سرشار در این میوه برای التیام زخم‌ها و سوختگی‌ها و كمك به حفظ زیبایی پوست موثر است.

نتابج برخی تحقیقات نشان می‌دهد آواكادو به كاهش ترشح هورمون انسولین از طریق مانوهپتولوز 1 كمك می‌كند.

بنابراین برای ایجاد احساس سیری مفید است.

فواید خاص آواکادو

آواکادو و بیماری قلبی

تحقیقات نشان می‌دهد كه دریافت سطح بالای ویتامین E به صورت مكمل یا از طریق مواد غذایی با كاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی مرتبط است.

زیرا ویتامین E كلسترول LDL را در برابر تخریب رادیكال‌های آزاد محافظت می‌كند تخریب LDL در دیواره عروق می‌تواند باعث بیماری‌های قلبی – عروقی شود.

گرچه مواد غذایی زیادی حاوی ویتامین E هستند اما بسیاری از آنها در طی فرایند تهیه و مصرف از بین می‌رود.

مزیت آواكادو نسبت به سایر منابع ویتامین E آن است كه به فرایند خاصی نیاز ندارد بنابراین ویتامین موجود در آن به خوبی حفظ می‌شود.

آواکادو و عفونت در سالمندی

مطالعات مختلف نشان داده‌اند كه مكمل ویتامین E میتواند به تقویت سیستم ایمنی سالمندان كمك كند.

ویتامین E می‌تواند مواد مخربی را كه باعث تسریع فرایند پیری می‌شوند از بدن دفع كند.

گنجاندن آواكادو در رژیم غذایی سالمندان به محافظت آنان در برابر عفونت‌ها كمك می‌كند.

آواکادو و ناباروری در مردان

به نظر میآید ویتامین E نقش مهمی در بهبود تعداد و حركت اسپرم دارد. ویتامین E به همراه ویتامین C حركت اسپرم و امكان رسیدن آن به تخمك را افزایش می‌دهد.

افزایش دریافت منابع غذایی غنی از ویتامینE به همراه مكمل 600 میلیگرم ویتامین E به بهبود باروری مردان كمك می‌كند.

آواکادو و بیماری پاركینسون

برخی تحقیقات نشان می‌دهند كه رژیم غذایی غنی از ویتامین E می‌تواند درجاتی از محافظت را در برابر این بیماری ایجاد كند. البته این موضوع نیاز به انجام تحقیقات بیشتری دارد.

 

برچسب ها: خواص آووکادو، فواید آواکادو، آواکادو و بیماری قلبی، آواکادو و عفونت در سالمندی، آواکادو و ناباروری در مردان، آواکادو و بیماری پاركینسون، ارزش غذایی آواکادو تعداد بازديد: 624 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز