Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 07:07

26
آذر
خواص چند نوع تنقلات

خواص چند نوع تنقلات

چه خوب است که همیشه مقداری از تنقلات سالم و مغذی در دسترس داشته باشید تا کودکان هم به جای هله‌هوله‌های بدون ارزش تغذیه‌ای، عادت به مصرف تنقلات سالم نمایند.

تحریریه گروه ترجمه زندگی آنلاین

 

آلوبخارا

آلوبخارا یکی از انواع خشکبار است که از خشک کردن آلو و یا گوجه سبز به دست می‌‌آید.

این خشکبار سرشار از پتاسیم است و برای کسانی که به فشار خون بالا مبتلا هستند، مفید می‌‌باشد.

همچنین در آلوبخارا مقدار زیادی نیاسین، ویتامینA و ویتامین B6 وجود دارد.

در این میوه خشک شده، نوعی ماده شیمیایی به نام هیدروکسی فنیلی ساتین وجود دارد که عضلات روده بزرگ را تحریک کرده و یبوست را از بین می‌‌برد.

آلوبخارا به دلیل اینکه حاوی مقدار فراوانی ویتامین C است، توانایی بدن در جذب آهن را بالا می‌‌برد. بنابراین مصرف آن هنگام سرماخوردگی، بسیار عالی است.

زرشک

زرشک میوه درختچه‌ای به طول 1 تا 5 متر است. تمام قسمت‌‌های این درختچه، از ریشه، پوست و ساقه آن گرفته تا میوه‌اش، خواص پرفایده زیادی دارند.

ریشه و برگ‌‌های این میوه برای درمان واریس، نقرس، روماتیسم، سوء‌‌هاضمه، زردی و یرقان، آنژین و گلودرد و اسهال‌‌های مزمن مناسب هستند.

میوه زرشک می‌‌تواند بیماری‌‌های التهاب و عفونی در بدن و همچنین عفونت‌‌های مجاری ادراری را درمان کند.

با استفاده از این میوه می‌‌توان قندخون افراد مبتلا به دیابت را کنترل کرد.

همچنین سلامت قلب را افزایش داده و اختلال در سوخت و ساز بدن را برطرف کرد.

عناب

عناب میوه زیتونی شکل درختچه‌ای به همین نام است.

این میوه در ابتدا سبز بوده و پس از رسیدن به رنگ قرمز درمی‌آید. این میوه مقادیر زیادی ویتامین C و مواد معدنی دارد.

همچنین دارای پروتئین، کربوهیدرات، کلسیم، فسفر، منگنز، مس، پتاسیم، آهن، کاروتن، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین و فلور می‌‌باشد.

عناب می‌‌تواند از فشار‌خون کاسته و بیماری‌‌های کبدی و کم‌خونی را نیز درمان نماید.

همچنین عصاره عناب برای درمان چین و چروک و پوست‌‌های خشک و آفتاب سوخته بسیار مفید است و به همین دلیل از این عصاره در محصولات مراقبت‌‌های پوست، بسیار استفاده می‌‌شود.

عناب می‌‌تواند کلسترول خون را در سطح عادی حفظ کند.

کشمش و انواع آن

کشمش انگور خشک شده است و به انواع متفاوت، کشمش سبز قلمی، کشمش قرمز پلویی، کشمش سیاه، زرد، بی‌دانه، بی‌دانه آفتابی، بی‌دانه طلایی و مویز یافت می‌‌شود.

کشمش فواید بسیاری دارد. آن سرشار از آهن، پتاسیم، کلسیم و ویتامین‌‌های گروه B است.

همچنین خواص آنتی اکسیدانی داشته و از تخریب سلولی و در نتیجه ابتلا به سرطان جلوگیری می‌‌کند.

کشمش مانند میوه‌‌های خشک شده دیگر، در افزایش وزن به شکلی صحیح موثر است.

آنها سرشار از فروکتوز و گلوکز بوده و منبع انرژی خوبی برای بدن محسوب می‌‌شوند.

کشمش می‌‌تواند قند خون را کنترل کرده و بدن را تقویت کند.

این میوه خشک، می‌‌تواند بی‌نظمی‌‌های معده را نیز درمان کند و به دلیل داشتن کلسیم فراوان برای سلامت استخوان‌‌ها نیز مفید است.

سلنیم موجود در کشمش، آن را به میوه‌ای مناسب برای بهبود و سلامتی تبدیل می‌‌کند.

نخودچی

نخودچی، همان نخود اما نوع بوداده آن است که معمولا شور و البته گاهی شیرین می‌‌خورند. مصرف یک فنجان نخود پخته، 15 گرم پروتئین به بدن می‌‌رساند.

نخود همچنین سرشار از فیبر است و علاوه بر اینکه به فرد احساس سیری می‌‌دهد، جلوی یبوست را هم می‌‌گیرد.

از طرفی با آهسته کردن روند هضم غذا، قند موجود در غذا را به آهستگی وارد جریان خون کرده و فرد دچار خستگی و بی‌حالی ناشی از خوردن غذا نمی‌شوند.

نخودچی حاوی منگنز، فولات، فسفر، ویتامین‌‌های گروه B و A و کلسیم است.

  

برچسب ها: خواص عناب، خواص کشمش، خواص زرشک، خواص تنقلات، تنقلات سالم، خواص آلو بخارا، خواص نخودچی تعداد بازديد: 1042 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز