تحریریه زندگی آنلاین- گروه تغذیه
زردآلوهایی که در منطقه آسیای مرکزی و اطراف مدیترانه کشت میشوند، دارای هسته بسیار شیرینی هستند به همین دلیل در خیلی موارد بهجای مغز بادام مورد استفاده قرار میگیرند.
دانههای تلخ زردآلو بطور متوسط حاوی 5 درصد آمیگدالین میباشد در حالیکه نوع شیرین آن حاوی 0.9 درصد آمیگدالین است.
به این ترتیب نوع شیرین حاوی 0.3 درصد سیانید و نوع تلخ آن 0.05 درصد سیانید دارد.
بنابراین یک دانه زردآلو تلخ با وزن 600 میلیگرم حدود 1.8 و نوع شیرین آن 0.3 میلیگرم سیانید دارد.
نام علمی زردآلو از کشور ارمنستان گرفته شده است و به نام آلوی ارمنی نامیده میشود زیرا اغلب دانشمندان این کشور را خاستگاه زردآلو میدانند.
اما در یونان باستان و رم و حتی در هند سه هزار سال قبل کشت میشده است.
روشهای استفاده از این میوه مختلف بوده و امروزه بدلیل دارا بودن مواد مغذی و ویتامینهای متعدد، محبوبیت فراوانی در بین عموم مردم پیدا نموده است.