Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:30

14
تیر
هسته زردآلو

هسته زردآلو

زردآلوهایی که در منطقه آسیای مرکزی و اطراف مدیترانه کشت می‌شوند، دارای هسته بسیار شیرینی هستند به همین دلیل در خیلی موارد به‌جای مغز بادام مورد استفاده قرار می‌‌گیرند.

تحریریه زندگی آنلاین- گروه تغذیه

 

زردآلوهایی که در منطقه آسیای مرکزی و اطراف مدیترانه کشت می‌شوند، دارای هسته بسیار شیرینی هستند به همین دلیل در خیلی موارد به‌جای مغز بادام مورد استفاده قرار می‌‌گیرند.

دانه‌‌های تلخ زردآلو بطور متوسط حاوی 5 درصد آمیگدالین می‌‌باشد در حالی‌که نوع شیرین آن حاوی 0.9 درصد آمیگدالین است.

به این ترتیب نوع شیرین حاوی 0.3 درصد سیانید و نوع تلخ آن 0.05 درصد سیانید دارد.

بنابراین یک دانه زردآلو تلخ  با وزن 600 میلی‌گرم حدود 1.8 و نوع شیرین آن 0.3 میلی‌گرم سیانید دارد.

نام علمی زردآلو از کشور ارمنستان گرفته شده است و به نام آلوی ارمنی نامیده می‌شود زیرا اغلب دانشمندان این کشور را خاستگاه زردآلو می‌‌دانند.

اما در یونان باستان و رم  و حتی در هند سه هزار سال قبل کشت می‌شده است.

روش‌های استفاده از این میوه مختلف بوده و امروزه بدلیل دارا بودن مواد مغذی و ویتامین‌های متعدد، محبوبیت فراوانی در بین عموم مردم پیدا نموده است.

 

برچسب ها: خواص میوه ها، فواید زردآلو، هسته زردآلو، آمیگدالین، هسته میوه ها، خاستگاه زردآلو، زرد آلو تعداد بازديد: 593 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز