Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 07:04

23
آبان
انجير و خواص آن

انجير و خواص آن

انجیر به خصوص برای كودكان كه تنها نیازمند یك ملین خفیف هستند، موثر است.

شیوا طباطبایی

 

انجیر میوه شیرینی است كه حاوی مقدار زیادی هسته‌های بسیار ریز خوراكی می‌باشد. این میوه را می‌توان با پوست و یا بدون پوست میل نمود.

خواص درمانی و تغذیه‌ای انجیر

انجیر و یبوست

به طور كلی انجیر، حركات دودی روده بزرگ را افزایش می‌دهد كه به نوبه خود باعث خروج سریع مواد از بدن می‌شود. پزشكان انجیر و شربت آن را برای بیماران مبتلا به یبوست تجویز می‌كنند. انجیر به خصوص برای كودكان كه تنها نیازمند یك ملین خفیف هستند، موثر است.

انجیر و كم‌خونی

انجیر تازه و خشك حاوی آهن هستند. البته آهن موجود در انجیر از نوع «غیرهم» است كه در مقایسه با آهن موجود در منابع حیوانی (گوشت)، دیرتر و كمتر جذب می‌گردد، بنابراین توصیه می‌شود كه انجیر همراه با منبعی از ویتامین C مثل آب پرتقال مصرف شود تا آهن آن بهتر و بیشتر جذب شود. انجیر خشك، یك میان‌وعده خوب است كه مصرف آن توسط دختران نوجوان گیاهخوار برای دریافت آهن توصیه می‌شود.

انجیر و پوكی استخوان

انجیر خشك و آماده مصرف یك منبع بسیار خوب غیرلبنی كلسیم است. انجیر برای دختران نوجوان گیاهخواری كه مواد لبنی نمی‌خورند، مفید می‌باشد.

سایر خواص انجیر

انجیر حاوی مقدار بالایی از ویتامین‌های B1، B2 و B6 می‌باشد. مصرف مقدار كافی از این میوه می‌تواند در كنترل سوخت و ساز بدن و سلامت سیستم عصبی موثر باشد. انجیر منبع خوبی از پتاسیم است. این عنصر نقش موثری در كاهش فشار خون دارد. جایگزینی میوه‌هایی نظیر انجیر با شیرینی‌ها و غذاهای فرآیندشده در میان‌وعده سبب كاهش معنی‌داری در فشار خون می‌شود. یكی از نكات قابل توجه در مورد این میوه میزان بالای فیتوسترول است. فیتوسترول‌ها از جمله استرول‌های گیاهی هستند كه بدون اینكه جذب شوند، از دستگاه گوارش عبور نموده و مانع جذب كلسترول می‌شوند. علاوه بر این مصرف این تركیبات سبب كاهش بروز برخی از انواع سرطان‌ها می‌شود. در طب سنتی چینی، انجیر به عنوان حذف‌كننده سموم و درمان‌كننده جوش‌ها شناخته شده است. انجیر یكی از قلیایی‌ترین میوه‌ها است، بنابراین به متعادل ساختن حالت اسیدی بعد از مصرف زیاد گوشت و غذاهای فرآیندشده كمك می‌كند.

 

برچسب ها: فواید انجیر، انجیر و یبوست، انجیر و كم‌خونی، انجیر و پوكی استخوان تعداد بازديد: 824 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز