بیماری کلیوی یک مشکل رایج است که حدود 10 درصد از جمعیت جهان را تحت تأثیر قرار می دهد. رژیم غذایی بیماران کلیوی و موارد مرتبط با آن تاثیر بسزایی در روند درمان بیماری کلیوی دارد. در واقع تغذیه بیمار کلیوی، رابطه مستقیم با میزان کیفیت زندگی، نحوه مراجعه کمتر به پزشک متخصص کلیه و درمان بهتر دارد.
به گزارش غفاری دایت، مواردی که در تغذیه بیمار کلیوی بسیار اهمیت دارد توجه به میزان وجود، سدیم، پتاسیم و فسفر در تغذیه بیمار است. میزان سدیم در رژیم غذایی بیماران کلیوی، پتاسیم در تغذیه بیمار کلیوی و میزان فسفر در تغذیه بیمار کلیوی، به شما نشان می دهد که چه مواد غذایی را می توانید مصرف کنید و چه مواد غذایی را نمی توانید.
مصرف گل کلم، زغال اخته، انگور قرمز، سفیده تخم مرغ، سیر، گندم سیاه(گندم چاودار)، روغن زیتون، کلم، بلغور، مرغ بدون پوست، فلفل دلمه ای و پیاز می تواند به عملکرد بهتر کلیه های شما کمک شایان کند. این مقاله اطلاعات بسیار مفید و جذابی را در ارتباط با آن دسته از مواد غذایی که برای سلامتی و بهبود بیماران کلیوی موثر است، ارائه می دهد.