Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 03:55

15
فروردین
بدترین غذاها برای باز کردن افطار کدامند؟

بدترین غذاها برای باز کردن افطار کدامند؟

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: مصرف مواد قندی و غذاهای شیرین و شور در وعده افطار موجب می‌شود گیرنده‌های چشایی آب زیادی جمع و فرد احساس تشنگی بیشتری کند.

سید ندا موسوی با تاکید بر اینکه روزه داران از مصرف غذاهای خیلی شیرین و شور در وعده افطار خودداری کنند، افزود: مصرف مواد غذایی شیرین علاوه بر ایجاد احساس تشنگی در فرد موجب افت قند می‌شود.

وی با بیان اینکه تصور عموم بر این است که هنگام افت قند خون باید یک خوراکی شیرین مصرف شود اضافه کرد: این در حالی است که بعد از مصرف ماده غذایی شیرین، قند خون به طور ناگهانی افزایش می‌یابد و موجب ترشح انسولین می‌شود.

این کارشناس تغذیه ادامه داد: بر این اساس ترشح انسولین موجب افت ناگهانی قند خون می‌شود و مصرف مواد قندی در موقع افطار می‌تواند چنین مشکلاتی را به وجود آورد.

موسوی خاطرنشان کرد: جدا از احساس تشنگی و افت قند خون بعد از افطار ممکن است حالت‌هایی مانند لرزش، تعریق، تنگی نفس و بالا رفتن ضربان قلب نیز از سوی فرد تجربه شود.

وی به روزه‌داران توصیه کرد: از مصرف مواد غذایی خیلی شیرین در شروع وعده افطار اجتناب کنند.

بیشتربخوانید:

نکات مهم تغذیه ای برای افطار، سحری و شام

 

 

موسوی یادآورشد: بهتر است در کنار مصرف مواد قندی هنگام افطار مواد غذایی پروتیئنی از قبیل فرنی یا شیر ولرم مصرف شود چراکه قند خون را کمتر بالا می برد.

وی با بیان اینکه بر خلاف تصور، قند طبیعی با قند مصنوعی تفاوتی ندارد، اضافه کرد: برخی بر این باور هستند که خرما قند طبیعی دارد و زیاده‌روی در مصرف آن مشکلی ایجاد نمی‌کند در صورتی که استفاده بیش از حد متعارف از این ماده غذایی نیز قند خون را افزایش می دهد.

موسوی با تاکید بر اینکه یکی از موارد لازم مورد توجه روزه‌داران هنگام افطاری و یا سحری مصرف حداقلی چای است، ادامه داد: مصرف زیاد چای ادرار آور است، پس باید در حد کم و به صورت کمرنگ از آن استفاده شود.

وی اضافه کرد: روزه‌داران باید به این مهم نیز توجه داشته باشند که مصرف چای داغ ریسک ابتلا به سرطان‌های دستگاه گوارش را افزایش می‌دهد.

بیشتربخوانید:

مهم ترین نکات تغذیه ای برای وعده «سحری» در ماه رمضان

بدترین غذاها برای باز کردن افطار کدامند؟

 

بیشتربخوانید:

بهترین میوه برای رفع عطش و تشنگی ماه رمضان

 

 

برچسب ها: تغذیه، روزه داری، رژیم غذایی، شیرینی، قندخون، روزه، سحری، افطار، پروتئین تعداد بازديد: 130 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز