Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 19:59

1
مرداد
غذاهای فوق فرآوری شده چه تاثیری بر عملکرد مغز می گذارند؟

غذاهای فوق فرآوری شده چه تاثیری بر عملکرد مغز می گذارند؟

امروزه غذاهای فرآوری شده طرفداران زیادی دارد اما این خوراکی ها عوارض زیادی برای اعضای مهم بدن شما مانند مغز به همراه دارد

محققان اثرات غذاهای فوق فرآوری شده مانند پیتزا، نان سفید و شکلات را بر عملکرد شناختی افراد مسن بررسی کردند.


آنها دریافتند که غذاهای فوق فرآوری شده با کاهش عملکرد زبانی و اجرایی در افراد مسن بدون بیماری مزمن مرتبط است.

آنها اشاره کردند که کاهش مصرف غذاهای فوق فرآوری شده ممکن است از زوال شناختی جلوگیری کند و خطر زوال عقل را کاهش دهد.


غذاهای فوق فرآوری شده به طور فزاینده ای جایگزین رژیم‌های غذایی سنتی مبتنی بر غذاهای کم فرآوری شده و فرآوری نشده در سراسر جهان شده اند.

 



غذاهای فرآوری شده معمولاً شامل دو یا سه ماده هستند و عبارتند از:

 سبزیجات کنسرو شده

 آجیل شور

 پنیر

 ماست ساده

غذاهای فوق فرآوری شده حاوی مواد غذایی کامل نیستند، تحت چندین فرآیند صنعتی قرار می‌گیرند و حاوی موادی از جمله طعم دهنده‌ها، رنگ‌ها و افزودنی‌ها هستند. انواع آن عبارتند از:

تنقلات بسته بندی شده

شکلات

غذاهای از پیش آماده شده مانند پیتزا و پاستا

غلات صبحانه

افزایش مصرف غذاهای فوق فراوری شده با کاهش کیفیت غذایی رژیم‌ها و بیماری‌های مزمن از جمله چاقی، مشکلات متابولیک و بیماری‌های قلبی عروقی مرتبط است.

محققان دریافتند که مصرف غذاهای فوق فرآوری شده با عملکرد بدتر در آزمون‌های شناختی زبان و عملکرد اجرایی در بین افراد بدون بیماری مزمن مرتبط است. آنها خاطرنشان کردند که کاهش مصرف غذاهای فوق فرآوری شده ممکن است به بهبود شناخت مختل شده در میان سالمندان کمک کند.

برچسب ها: رژیم غذایی، شکلات، پاستا، سکته قلبی، پیتزا، مواد غذایی، بیماری قلبی، زوال عقل، کنسرو، مواد غذایی فرآوری شده تعداد بازديد: 184 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز